Näkökulma: Vihervasemmistolainen hulluus on pysäytettävä!

28

Helsingin kaupunginhallitus teki eilen illalla päätöksen, jolla luultavasti tulee olemaan tuhoisat vaikutukset Suomelle. Päätöksen mukaan Helsinki tarjoaa jatkossa laittomasti maassa oleskeleville, kielteisen päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille eli ”paperittomille” mittavat ILMAISET edut ja palvelut. Helsingistä kuiskitaan, että tuon kaupunginhallituksen ehdotuksen läpimeno valtuustossa tulisi olemaan läpihuutojuttu.

Helsingin kaupunginhallitus haluaa antaa paperittomille oikeuden maksuttomiin lääkkeisiin, majoitukseen, ruokaan, sairauksien hoitoon ja seurantaan, rokotuksiin, hammashoitoon, raskaana oleville ja pienten lasten perheille pidempikestoisen majoitukseen, apuun löytämään väyliä pois paperittomuudesta, oikeudelliseen neuvontaan, mielenterveyspalveluihin sekä toimeentulotuen lisäämiseen.

Kyseessä ovat palvelut, joista suomalaiset voivat vain haaveilla, varsinkin maksuttomina. Julkisen terveydenhuollon heikko taso on jo ajanut ihmiset kääntymään kalliiden yksityispalveluiden puoleen, ja hoitojonot varsinkin hammashoidon puolella eivät helpota asiaa. Työttömiltä edellytetään osallistumista ja vastikkeellisuutta vähäisenkin työttömyyskorvauksen saamiseksi. Suomen köyhät ja asunnottomat on unohdettu täysin, ja leipäjonot pitenevät.

Käytännössä paperittomille tarjotaan kaikki, mitä elämiseen tarvitaan, täysin maksutta ja vastikkeetta. Ilmainen täysihoito kaikilla eduilla. Kukapa heistä enää haluaa palata takaisin kotimaahansa, kun Suomessa tarjotaan tällainen paratiisi? Ilmaiseksi kaikki ne palvelut, joista kantaväestö maksaa kalliisti tai ei saa niitä edes rahalla. Lisäksi taataan toimeentulo, majoitus ja ruoka, ettei sotaa ja vainoa paossa olevan tarvitse itseään työnteollakaan rasittaa.

Tajuaako Helsingin kaupunginhallitus, miten massiivisen kokoluokan vetovoimatekijä tämä on? Varsinkin kun kaupunginhallitus haluaa, että näistä eduista tiedotetaan kaupungin sivuilla kaikilla mahdollisilla kielillä, tulee tieto leviämään kulovalkean lailla. Lopputuloksena tänne kannattaa lähteä matkaan vaikka maailman ääristä onneaan onkimaan, kun kielteisenkin turvapaikkapäätöksen saaneet saavat viiden tähden VIP-palvelun.

Päätös saattaa aiheuttaa Suomeen vielä suuremman turvapaikanhakijatulvan, kuin mitä Juha Sipilän toissasyksyinen ilmoitus oman kotinsa luovuttamisesta turvapaikanhakijoille aiheutti. Eikä aikaakaan, kun muut kaupungit ja lopulta koko Suomen valtio seuraavat perässä, ja myöntävät samat edut paperittomille. Sen jälkeen Suomea ei pelasta enää mikään. Lopullinen tie helvettiin on auki.

Nyt kaikkien vielä terveen järjen omaavien ihmisten kannattaa herätä vastustamaan tätä punavihreää hullutusta, jolla satavuotiasta kotimaatamme paskotaan nyt kunnolla ja lopullisesti. Kun olemme tähän saakka suvainneet kaikkea järjenvastaista ja epäisänmaallista toimintaa, se menee yhä härskimmäksi ja tuhoisammaksi. On aika puuttua asiaan ja puhaltaa peli poikki.

On näköjään uskomatonta, mihin kaikkeen vihervasemmisto pystyykään. Heidän toimiensa ansiosta jo valmiiksi syvä kansakunnan kahtiajako syvenee entisestään. Toivottavasti meno rauhoittuu, ettei historia toista itseään sadan vuoden sykleissä, ja veli nouse veljeään vastaan.

Mitä pidemmälle tämä hullutus etenee, sitä kovemmat keinot tarvitaan sen lopettamiseksi. Lopetetaan tämä isänmaamme tuhoaminen, ennen kuin on liian myöhäistä. Toivottavasti se juna ei ole jo mennyt.

Katso myös:

Helsinki tarjoamassa paperittomille mittavat ilmaiset terveyspalvelut, lääkkeet, majoituksen ja ruoan

28 KOMMENTIT

 1. Onnittelut hesalaisille! Olette vuosikaudet äänestäneet hulluja – suorastaan mielipuolia – johtajiksenne ja nyt pääsette niittämään mitä olette kylväneet. Pitäisikö tuo loppujaan aika kämäisen kokoinen pitäjä piikata Suomesta irti ja kelluttaa asukkaidensa kera Tukholman edustalle? Voisivat sitten siellä kilvoitella siitä kumpi keksii suuremman hulluuden iloisten veronmaksajien taakaksi.

 2. Niimpä ennen turku oli suomen pääkaupunki nyt helsinki on vienyt persereikä tittelinkin turulta.
  Jos ei maantieteellisesti ole niin vähintään emätinpieru sitten.

 3. Aivan käsittämätöntä. Edes suomalainen veronmaksaja ei saa tuollaisia etuja. Ja vaikka saisi, niin mitä ihmettä tänne aiotaan ilmeisesti asuttaa maailman iPhoneX-partalapset NoGo-alueita perustamaan.

  Mikä tässä omaan pesään paskantamisessa ja tunkion rakentamisessa on takana? Wtf?

 4. Jos Helsingin kaupunginlatuusto hyväksyy tämän Vihervasemmiston ehdotuksen joka meni läpi kaupunginhallituksessa, ei 7 jaa 8 niin voitte kuvitella mikä ryntäys muualta Suomesta kielteisen päätöksen saaneita vaeltaa nauttimaan palveluista. Migrin kielteisiä turvapaikka/oleskelulupapäätöksiä on odotettavissa tuhansia loppu- ja alkuvuoden aikana. Onnea Helsinkiläiset veronmaksajat. Kaupunki joutuu ottamaan velkaa rahoittaakseen asumisen, ravinnon ym. kustannukset joita tuskin on edes laskettu kovinkaan ennakoivasti. Mitä muuta vitsauksia aiheutuu joutoväen haahuillessa pitkin pääkaupunkia ? Oikeastaan tämä on Helsinkiläisille toteutuessaan aivan helvetin oikein. Opitte vihdoinkin äänestämään lompakoillanne, jotkut jopa jaloillaan. Teillä on Unelma.

  • Eikä riitä edes täällä jo olevat ”paperittomat”. Tuollaisen päätöksen jälkeenhän kuka hyvänsä ”paperiton” ulkomaalainen voi tulla tänne kalliisiin hoitoihin ja tuoda tuliaisina vielä hivin ja tuberkuloosin tai jonkun täällä vielä täysin tuntemattoman eksoottisen taudin, viruksen tai suolistoloisen. Täysin ala-arvoista ja aivotonta toimintaa vihreiltä ja muilta asiaa kannattaneilta.

  • Täysin samaa mieltä. Jos hesalaiset itse äänestivät punikit valtaan, niin myös itse maksavat siitä, että punikit ovat vallassa. Aina voi tämän hullutuksen rahoittamiseksi lisäverottaa PK-seudun kiinteistöjä, kun ne eivät lähde veropakolaisiksi muualle Suomeen.

 5. Siinäpä se kun ihmiset ei äänestänyt. Sitten kiihkeimmät olivat tietenkin aktiivisia. Näin yhden punikin ääni oli äänenä enemmän kun 2x määrä voimaa.
  Äänestys % oli n. 50%. Missä luurasi toinen puolokas.

  • hyvä kysymys! Missä luurasivat ne jotka olisivat voineet ratkaista vaalit toisin. Syyttäköön itseään!

   • Ei huonoja ja pahoja tekoja tee kuin pahantahtoiset ihmiset, mutta se ei ole pelkästään heidän vikansa, vaan hyvien, jotka eivät ajoissa nousseet pahantahtoisia vastaan ja äänestäneet heitä marginaaliin johon he totisesti kuuluvat!

    Fanaatikot äänestää aina. Se muistakaa!

 6. Nämä idean isät ja ämmät pitäisi laittaa seisomaan leipäjonoon ja siellä kertomaan muille jonottajille tästä hienosta ideasta. Voipi olla että omilla hampailla viherpunikit eivät sen jälkeen leipää syö.

 7. 5.3.2013: Pikku Eerikasta oli tehty 11 lastensuojeluilmoitusta vain vähän ennen hänen kuolemaansa, mutta kukaan ei puuttunut ennen kuin oli liian myöhäistä. Mitä tämän jälkeen lastensuojelun parantamiseksi on tehty?

  20.11.2017: Sosiaalityöntekijät: Olemme seuranneet voimattomina lasten ja nuorten heitteillejättöä, jota lastensuojelutyön krooninen aliresurssointi saa aikaan.
  Siis asia on painettu pikkuhiljaa villaisella. Vihervasemmisto olisi vain lisäämässä tänne huollettavia maailmalta ja lisää kehitysapuun (viime vuonna 956 milj.eu). Petteri Orpohan sanoi että jakovaraa ei ole. Siis onko vai eikö sitä ole? Orpo tarkoitti ilmeisesti mikäli ymmärsin oikein, että oman maan kansalaisille jakovaraa ei ole.

 8. Saakelin idiootit helsinkiläiset, jotka äänestätte noita kusipäitä päättämään asioista. Tollanen toiminta on varma tie alas. Helsinki on todellakin Suomen persreikä.

 9. Valtiohan (sipi, orpo, …) on lupautunut maksamaan nauravistakulkureista aiheutuvat ensimmäisen kolmen vuoden kustannukset. Hei, mehän riskastutaan tällä!

  • Valtio = veronmaksajat eli Helsingin viherpunikkiperseily tulee maksamaan kaikille suomen veronmaksajille kalliisti, ei vain Helsinkiläisille.

   ”Hei, me rikastetaan sun rahoillasi!”

 10. Ylen aamutv:n otsikko männäviikolla oli ”Jokainen kielteinen turvapaikkapäätös lisää paperittomien määrää” joo-o ja jokainen vankilatuomio lisää vankien määrää ja jokainen ylinopeussakko vähentää kotitalouksien käytössäolevaa rahamäärää ja….

  • No niin on, kun munattomat päättäjät saa organisoituu, että heitettäis moiset laittomat loisijat maasta ulos.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.