Mauri Peltokangas (ps): Hulluudella ei näköjään ole rajaa

Uutisointi Helsingin kaupunginhallituksen maanantai-iltana päättämästä ehdotuksesta tarjota paperittomille laajat vastikkeettomat edut ja palvelut herätti kiivasta keskustelua ja eriäviä mielipiteitä etenkin perussuomalaisten suunnalta. Asiaa kommentoi muun muassa puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

Perussuomalaisten Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas kommentoi asiaa Facebookissa totutun terävästi. Peltokangas kirjoittaa:

”Hulluudella ei näköjään ole rajaa….

Maailmasta löytyy tasan yksi kaupunki, jonka kaupunginhallituksen enemmistö haluaa kutsua maailmanlaajuisesti, useilla kielillä mainostaen kaikki maailman anonyymit ja laittomasti maahan saapuvat diskoläpsyttelijät täydelle ylöspidolle.

Tämä hulluuden ”mekka” löytyy vihervasemmiston kuplasta, eteläisestä Suomesta ja on nimeltään Helsinki.

Täydellinen hulluus on vallannut pääkaupunkimme päätöksentekoelimet. Kuka puhaltaa pelin poikki? Ketkä näitä oikeasti äänestää? Mihin tämä maa on menossa?

Tällaisilla päätöksillä Suomesta tehdään maailmanlaajuinen vitsi!

Ja nyt sanon, että perkeleen idiootit!”

Lähde: Facebook

Katso myös:

7 thoughts on “Mauri Peltokangas (ps): Hulluudella ei näköjään ole rajaa

 • 22.11.2017 at 10:39
  Permalink

  Muurarit ne siellä paukuttaa ruotsalais sukujen kanssa! <<<<<<<vittuako ihmettelette vuodesta toiseen!!

  Reply
 • 22.11.2017 at 10:58
  Permalink

  Tää on just näin. Ja miten idioottimaisesti se Kok apulaispormastarikin sanoi, että nyt pitää seurata tarkasti mitä muut maat tekee asian suhteen.

  Saakeli mitä idiootteja.- Eikö edes tuossa asiassa ole kykyä tehdä itsenäisiä ja kaupunkilaisten kannalta järkeviä päätöksiä.

  Voi v.tu kun meillä on sitten typerät päättäjät.

  Reply
  • 22.11.2017 at 11:24
   Permalink

   ”Voi v.tu kun meillä on sitten typerät päättäjät.”

   Jep. Sellaiset päättäjät kuin millainen kansa.

   Reply
   • 22.11.2017 at 11:43
    Permalink

    Yhdyn sanallisesti edelliseen. Aita kehäkolmosen ympäri,sisään pääsee, ei ulos,muu Suomi kiittää.

    Reply
 • 3.12.2017 at 11:10
  Permalink

  Kannattaa muistaa, että poliitikkoa kiinnostaa eniten äänestäjien määrä, ei laatu tai mielipide! Maahanmuuttajat ovat aktiivisin äänestäjien ryhmä, joten ehdokas joka puolueeseen on ilo! Sitten ihmetellään että suomen kielellä kieli- ja lukutaidottomia on valtuustot pullollaan (malliesimerkki Oulun valtuutettu jonka puheesta ei saanut mitään tolkkua!).Äänestääkö kantasuomalainen vasta, kun listalla on kaljan myynnin kielto marketissa? Silloinkin riski olla äänestämättä voi olla suuri, jos sataa tai on aurinkoista. Sateella ei viitti lähteä ja aurinkoisella ollaan kotona. Näille sivuille eivät nämä valopilkut kylläkään tule, aihe on niin vaivalloista. Pitää järjestää tarjoilua torin reunalle ja siinä ohessa pientä valistusta räpäten. Muuten ei mene perille …

  Reply
 • 5.12.2017 at 16:13
  Permalink

  Kuten ehkä jo tyhmimmätkin voivat todeta niin tämä on jo infosotaa, ne joilla on mahdollisuus päättää mitä saa julkaista päättävät myös hyvin pitkälti siitä mitä kansalle saa kertoa, sen takia onkin erittäin tärkeää se että nämä joiden kirjoituksia bannataan (sensuroidaan) saavat silti edelleen sanansa kuultavaksi ja kirjoituksensa luettavaksi vaikka julkisten kanavien kautta se olisikin estetty.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.