Pyöräilijä kuoli jäätyään kuorma-auton alle Viialassa

Kuorma-auto törmännyt polkupyöräilijään Akaan Viialassa, 190-tiellä.

Akaan Viialassa kuorma-auto törmäsi pyöräilijään 22.11.17 aamulla kello 08.00 aikaan. Pyöräilijä menehtyi tapahtumapaikalle. Paikalle pelastuksen yksiköt, poliisi sekä onnettomuustutkintalautakunnan edustajia.

Tapahtumapaikka on tien 190 ja Hämeentien risteyksen läheisyydessä. Kuorma-autoilijan ja polkupyöräilijän ajosuunnat ovat olleet Kylmäkosken suunnasta Lempäälää kohti. Kuorma-auto on törmännyt takaapäin tien oikeassa laidassa pyöräilleeseen henkilöön.

Pyöräilijä ei ole ennättänyt havaita tapahtumaa. Kuorma-autoilja kertoo havainneensa pyöräilijän vasta törmäyksen jälkeen. Päihteillä ei ole osuutta tapahtuneeseen. Pyörässä on ollut heijastimet. Tapahtuma-aikaan pimeää ja tienpintana märkä, musta asfaltti.

Onnettomuudessa menehtyi 2001-syntynyt Akaan Viialassa asuva nuori mieshenkilö. Poliisi on ollut yhteydessä omaisiin.

Onnettomuuden jälkeen toinen ajokaista ollut suljettuna ja pelastuslaitos ohjannut tapahtumapaikalla liikennettä.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Pyöräilijä kuoli jäätyään kuorma-auton alle Viialassa

 • 22.11.2017 at 13:02
  Permalink

  Kuinka heijastimet voi olla pimeänä?

  Reply
 • 22.11.2017 at 15:16
  Permalink

  Mutta oliko pyörässä valot? Monellakaan pyöräilijällä ei ole valoja. Ja silloin kun ajetaan autojen kanssa samalla tiellä, olisi syytä pitää selässä heijastimia. Ne eivät paljoa maksa mutta kertovat autoilijoille että muutkin käyttävät tietä.

  On muuten kummasti lisääntynyt mustiin pukeutuminen ja pimeänä liikkuminen Suomessa. Enskan ja Hanskin aikoina heijastimia kampanjoitiin ja niitä käytettiin. Mutta ei enää nykyään.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.