Tunnistatko kuvan naiset? – Poliisi epäilee petoksesta ja varkaudesta

9

Helsingin poliisi kaipaa vihjeitä kahden maksuvälinepetoksesta ja varkaudesta epäillyn naisen tunnistamiseksi.

K-Market Mellunmäen valvontakameratallenteesta selviää, että epäillyt ja asianomistaja asioivat kaupassa maanantaina 20.11.2017 noin kello 11.20. Vihreäpaitainen nainen auttoi vuonna 1942 syntynyttä miestä tavaroiden pakkaamisessa.

– Mies ja naiset poistuivat kaupasta miehen asunnolle, jossa naiset alkoivat penkoa miehen tavaroita. Naisten epäillään anastaneen asunnosta miehen pankkikortin sekä verkkopankkitunnukset. He poistuivat asunnosta, minkä jälkeen pankkikortilla nostettiin automaatista huomattava summa rahaa. Lisäksi verkkopankissa oli yritetty tehdä suuri tilisiirto, kertoo rikoskomisario Petri Juvonen Helsingin poliisilaitokselta.

Epäiltyjen tunnistamisessa auttavat vihjeet voi ilmoittaa poliisille virka-aikana numeroon 0295 476 176.

Lähde: Poliisi

9 KOMMENTIT

  1. Näin samannäköisen henkilön itiksessä Eli jos meltsissä liiķkunut nii uskon että löydätte itä hk akselilta:) mutta voin toki olla väärässä

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.