Wilma-viestien mukaan lapset käyttäytyvät huolestuttavasti koulussa – Tai sitten ei

9

Instagramista löytyy ryhmä, joka kantaa nimeä Wilmamerkinnät. Sivulla on runsaasti kuvakaappauksia opettajien kirjoittamista viesteistä koskien lapsien edesottamuksia koulussa.

Viestien perusteella jotkut vanhemmat saattavat olla lastensa käyttäytymisestä huolissaan, toiset taas ylpeitä. Ihan vanhemmista itsestään riippuen.

Katso esimerkit hulvattomista viesteistä mainoksen alapuolelta.

Lisää viestejä löydät Instagramista Wilmamerkinnät-sivulta.

Lähde: Wilmamerkinnät

 

9 KOMMENTIT

  1. Mikä on kastipyramidi ja miksi sellaisia tehdään peruskoulussa? Ja mikä olisi koulun ideologian (hirvittävä käsite mutta totta nykyaikana) mukaan kastien oikea järjestys, perverssit huipulla? Onnissa on sentään maamme toivo ja tulevaisuus, ja hänellä näyttävät olevan arvot oikeassa järjestyksessä.

  2. UUSIUTUVA LUONNONVARA !!! Saksalaisethan kuulemma hyödynsivät polttoaineena esim. lämmityksessä ??? !!!

  3. Kulttuurimarxistisen opettajatehtaan kommariopetuksen mukaan suomessakaan ei saisi käsitellä holokaustia saati kiistää sitä, ja btw onni on oikeilla jäljillä

  4. Epäilen vahvasti, että nämä Wilma-merkinnät ovat täyttä paskaa. Suomessa on varmasti yksi tietty nainen joka tehtailee näitä mukahauskoja teemasivustoja. Aikoinaan oli Aasiakas-sivusto jossa esiteltiin keksittyjä kauppatarinoita totena, sitten oli sivusto johon oli kerätty (muka) väärin kuultuja laulujen sanoja. Sen jälkeen tuli Facebookmokat ja nyt tämä. Kaikissa on ollut samanlaista kielenkäyttöä, samanlaisia sanontoja ja sama tyyli. Näiden täytyy olla samasta lähteestä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.