Entinen Manchester Cityn tähti 9-vuodeksi linnaan

2

Souzalla on oikeus valittaa tuomiostaan, ennen sen käytäntöönpanoa.

Souza ja viisi muuta miestä pidätettiin Milanossa diskossa nuoren 22-vuotiaan tytön ahdistelusta ja raiskauksesta vuonna 2013. Tällöin futari pelasi AC Milanon riveissä.

Souza on kieltänyt kaikki sytteet. Mies on pelannut Manchester Cityssä 2008-2010 ja siirtyi sieltä Real Madridiin hulppealla 32,5miljoonan punnan hinnalla. Tämä teki miehestä kalleimman pelaajan Britanniassa.

Lähde: Skynews, ansa

 

Mainos

2 KOMMENTIT

  1. Näkikö kukaan juuri äsken peliä Espanyol-Real Sociedad.

    Espanyolin puolustaja Oscar Duarte filmasi, muka menetti tasapainonsa ja kaatui vaikka pallo oli täysin hallinnassa. Luovutti pallon Real Sociedadin pelaajalle joka teki heti maalin.

    Haisee sovitulta.

    Oscar Duarte, seuratkaa tätä pelaajaa. Ne jotka seuranneet jalkapalloa kauan kyllä ihmettelevät tuota äskeistä liikettä. Näytti aivan tahalliselta. Ja ne jotka eivät asioista mitään tiedä heille tiedoksi:

    Kun FIFAn johdon ympärillä on korruptiota, lahjontaa, valheita, petoksia…ja isot liigat euroopassa ovat tahrineet maineensa….ei ole mitenkään yllättävää että tässä olisi taas yksi tapaus lisää.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.