Fazer tuo markkinoille hyönteisleivän – Myynti alkaa huomenna

Fazer tuo markkinoille hyönteisiä sisältävän leivän, joka on ristitty Sirkkaleiväksi. Leipä tulee myyntiin huomenna. Verkkosivuillaan Fazer esittelee leipänsä näin:

”Tulevaisuudessa hyönteiset ovat uskottavasti merkittävä elintarvikkeiden raaka-aine myös läntisessä maailmassa. Haluamme Fazerilla olla eturintamassa tarjoamassa suomalaisille kuluttajille mahdollisuutta tutustua hyönteisruokaan helposti, herkullisessa tuoreleivässä.

Fazer Sirkkaleipä on maailman ensimmäinen ruokakaupassa myytävä sirkkajauhoa sisältävä herkullinen leipäuutuus. Sirkkaleipä on rouheinen sekaleipä, joka sisältää kokonaisista sirkoista jauhettua sirkkajauhoa, vehnää, ruista ja runsaasti siemeniä. Fazer Sirkkaleipää on saatavilla 11:sta myymäläleipomopisteisteessä PK-seudulla 24.11.2017 alkaen.

Fazer Sirkkaleipä tarjoaa mahdollisuuden tutustua hyönteisruokaan helposti. Leipää syödään joka päivä ja leipä on helppo tapa tutustua uuteen ja osin jännittäväänkin tulevaisuuden ruokaan. Fazer Sirkkaleipä on herkullinen ja ravinteikas tuoreleipä. Sirkkajauhoa sisältävä Fazer Sirkkaleipä on proteiinin lähde. Hyönteiset sisältävät yleisesti myös hyviä rasvahappoja, kalsiumia, rautaa ja B12-vitamiinia.”

Leipää tullaan alkuvaiheessa myymään seuraavissa paikoissa:

KCM Easton
KCM Iso Omena Espoo
Prisma Iso Omena Espoo
Prisma Jumbo Vantaa
Prisma Kaari Kannelmäki
KSM Kamppi Helsinki
Prisma Kirkkonummi
KCM Myyrmäki
KCM Sello Espoo
Prisma Sello Espoo
Prisma Viikki

Lähde ja kuva: Fazer

5 thoughts on “Fazer tuo markkinoille hyönteisleivän – Myynti alkaa huomenna

 • 23.11.2017 at 11:12
  Permalink

  En helvetti kyllä ymmärrä tätä buumia. Tuota sontiasiten ja muiden ötököiden käyttämistä ravinnoksi on rummutettu jo vuosia ja luulin että se on jotain hipsterien läppää. Kierrän kaukaa kaupat jossa on jotain sontias leipää.

  Reply
  • 23.11.2017 at 17:58
   Permalink

   Hyönteiset ovat hyvä proteiinin lähde ja oletko koskaan kuullut ilmastonmuutoksesta?

   Reply
   • 23.11.2017 at 18:18
    Permalink

    Koko maapallon olemassaolon ajan tapahtunutta ja alati tapahtuvaa ilmaston muuttumista et ötököitä syömällä torju. Korkeintaan se tekopyhä sädekehäsi loistelee omasta mielestäsi paremmin mussuttaessasi ötökkäleipää pöksyt hyvyydestä märkänä.

    Eikä ötökkäateriasi kestä eettisestikään tarkasteltuna; Tapetaanko yksi olento, esimerkiksi nauta ja ruokitaan sillä 100 ihmistä, vai tapetaanko 100 000 olentoa yhden ilmastojeesusteluleivän eteen ja ruokitaan sillä pari maailmantuskassaan onanoivaa jeesustelijaa? Jep, varsinainen ilmastouskovaisten öylätti tämä joukkomurhaleipä.

    Reply
 • 23.11.2017 at 11:26
  Permalink

  Onko halal teurastettuja?Onko GMO?

  Reply
 • 23.11.2017 at 11:35
  Permalink

  Fazerin leivissä on jo muutenkin ötököitä, nyt se on vain mainittu etiketissä.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.