Mies sai puukosta selkäänsä Loimaan Prisman pihassa – Koululaisia varoitettiin puukkomiehestä

1

22.11.-17 Keskiviikkona iltapäivällä noin kolmen aikaan Prisman pihassa Loimaalainen 29-vuotias mies yritti puukottaa Loimaalaista 31-vuotiasta miestä. 29-vuotias osui ns. villa-veitsellä 31-vuotiasta selkään, mutta paksu takki suojasi niin, että puukon osumasta ei tullut kovin syvää haavaa.

Puukottaja pakeni paikalta puukko hallussaan. Poliisi etsi miestä ja löysikin tämän pian loimaalaisesta kerrostaloasunnosta. Mies ei tehnyt kiinni otettaessa vastarintaa. Puukotuksen uhrin vammat tarkistettiin ambulanssissa ja mies päästettiin tarkistuksen jälkeen kotiin. Vammat eivät vaatineet enempää hoitoa.

Tapahtuman yhteydessä poliisi kävi varoittamassa puukko-miehestä läheisen koulun pihalla liikuntatunnilla olleita koululaisia ja opettajaa. Missään vaiheessa koululaiset tai koulu ei ollut kuitenkaan uhattuna tai vaarassa.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.