Mies sai puukosta selkäänsä Loimaan Prisman pihassa – Koululaisia varoitettiin puukkomiehestä

22.11.-17 Keskiviikkona iltapäivällä noin kolmen aikaan Prisman pihassa Loimaalainen 29-vuotias mies yritti puukottaa Loimaalaista 31-vuotiasta miestä. 29-vuotias osui ns. villa-veitsellä 31-vuotiasta selkään, mutta paksu takki suojasi niin, että puukon osumasta ei tullut kovin syvää haavaa.

Puukottaja pakeni paikalta puukko hallussaan. Poliisi etsi miestä ja löysikin tämän pian loimaalaisesta kerrostaloasunnosta. Mies ei tehnyt kiinni otettaessa vastarintaa. Puukotuksen uhrin vammat tarkistettiin ambulanssissa ja mies päästettiin tarkistuksen jälkeen kotiin. Vammat eivät vaatineet enempää hoitoa.

Tapahtuman yhteydessä poliisi kävi varoittamassa puukko-miehestä läheisen koulun pihalla liikuntatunnilla olleita koululaisia ja opettajaa. Missään vaiheessa koululaiset tai koulu ei ollut kuitenkaan uhattuna tai vaarassa.

Lähde: Poliisi

One thought on “Mies sai puukosta selkäänsä Loimaan Prisman pihassa – Koululaisia varoitettiin puukkomiehestä

  • 23.11.2017 at 12:26
    Permalink

    Ihanaa leijonat ihanaa, vai oliko se kuitenkin Allahu Akbar!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.