Pääministeri Juha Sipilä isännöi itsenäisyysjuhlaa sadoille lapsille

Pääministeri Juha Sipilä isännöi yli viidellesadalle koululaiselle järjestettävää valtakunnallista itsenäisyyden satavuotisjuhlaa Helsingissä itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta. Lasten itsenäisyysjuhlan järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Lapsiasiainvaltuutettu ja valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -organisaatio.

Juhlan aluksi pääministeri Sipilä kättelee ja toivottaa tervetulleeksi jokaisen juhlaan saapuvan lapsen. Juhlallisen alun jälkeen lapsilla on mahdollisuus kiertää erilaisissa toimintapisteissä, joissa voi esimerkiksi tanssia, räpätä, valokuvauttaa itsensä sekä koristella pipareita. Juhlijat tuovat myös omat onnittelukorttinsa Suomelle, ja kortit kootaan esille juhlan ajaksi.

– Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kaartuessa kohti loppuhuipentumaansa on aika siirtää katsetta tulevaan. Olen erityisen iloinen voidessani isännöidä kymmenvuotiaiden omaa itsenäisyyspäiväjuhlaa. Tämän päivän lasten kädenjälki tulee muokkaamaan vahvasti sitä, miltä Suomi näyttää 150-vuotisjuhlissaan, sanoo pääministeri Juha Sipilä.

Juhlaan on kutsuttu jokaisesta Suomen kunnasta kaksi kymmenvuotiasta lasta, ja kaukaisimmat vieraat tulevat Helsinkiin Inarista.

Lähde: Valtioneuvosto

8 thoughts on “Pääministeri Juha Sipilä isännöi itsenäisyysjuhlaa sadoille lapsille

  • 23.11.2017 at 09:27
    Permalink

    Pedofiilian kannattajia ei pitäisi päästää lähelle lapsia. Pitäkää vanhemmat varanne!
    Lasten hyväksikäyttö ja tappaminen on lisääntynyt tämän SOS mielisairaala-hallituskauden aikana. Oikeuslaitoksemmekin on saastutettu tämän hallituksen toimesta. Ällöttävää.

    Reply
  • 23.11.2017 at 09:33
    Permalink

    10- vuotiaiden oma itsenäisyyspäiväjuhla. Arvatkaa mitä tästä tulee ja jää mieleen? Kutsuttiinko tähän juhlaan se raiskattu 10-vuotias tyttö?

    Reply
  • 23.11.2017 at 09:40
    Permalink

    Järkyttävää. En päästäisi omaa lastani

    Reply
  • 23.11.2017 at 10:00
    Permalink

    Lestadiolaisilla kuuluu tapoihin olla pikkulasten kanssa. Omat lapseni pitäisin hyvin kaukana näistä lahkolaisista.

    Reply
  • 23.11.2017 at 11:21
    Permalink

    Onkohan VOK:en ”alaikäisiä” parrakkaita matuja myös kutsuttu samaan juhlaan. Olisi niin Sipilän tapaista.

    Reply
  • 23.11.2017 at 11:58
    Permalink

    Suorastaan irvokasta että henkilöitymä joka on tehnyt ja tekee kaikkensa hävittääkseen Suomen itsenäisyyden, jeesustelee itsenäisyydestä lapsille jotka tulevat näkemään juuri saman jeesustelijan tihutöiden tulokset elämässään.

    Reply
  • 23.11.2017 at 12:50
    Permalink

    Näiden juhlien ovelle voisi mennä mielenosoitukseen, jossa vaaiditaan Sipilää tilille näistä 10 – vuotiaiden lasten raiskauksista. Sipilä on pääsyyllinen.. pääministerin irvikuva.

    Kylttiin teksti:

    TÄÄLLÄ RAISKATAAN 10-VUOTIAITA LAPSIA!

    Voisi muutama fiksu 10 vuotias lapsi kääntyä ovelta eikä suostua ”pipareiden koristeluun”

    Reply
  • 23.11.2017 at 16:25
    Permalink

    ´sippilähän mm. imuroi hamuten maailmalta 50 000 partalasta suomeen kempeleeseen !! Eiks nää kaikki täytä sippilän kriteerit — kymmenvuotiaita , parta n. 20 cm , kirurgeja insinöörejä ym. ym. — täähän on meille rikkaus !!
    Oisko aika saattaa sippilä tahdonvastaiseen pakkohoitoon ja pian !!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.