Puolalaiset asuntomurtautujat tekeytyivät joulurihkaman myyjiksi – Kolme vangittu

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi tänään torstaina Hämeen poliisin esityksestä kolme miestä epäiltyinä viimeaikaisiin asuntomurtoihin Hämeessä ja Kouvolan seudulla.

Miehet vangittiin lievemmällä syytä epäillä -perusteella, mikä tarkoittaa että poliisilla on viikko aikaa hankkia lisänäyttöä heitä vastaan, jotta vangitsemista voidaan jatkaa.

Miesjoukko oli saapunut Suomeen Puolasta 14. marraskuuta. Heidän epäillään tehneen menneen viikon aikana murtoja Orimattilassa, Riihimäellä, Lahdessa ja Kouvolassa. Tekoja tutkitaan kahdeksana törkeänä varkautena ja yhtenä törkeän varkauden yrityksenä.

Asuntoihin on menty takakautta joko rikkomalla ovi tai ikkuna. Miehet ovat tekeytyneet joulurihkaman myyjiksi, jos heidän liikkumisensa takapihoilla on havaittu. Piha on kotirauhan suojaamaan aluetta, joten tuntemattomista liikkujista on syytä ilmoittaa hätäkeskukseen.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

2 thoughts on “Puolalaiset asuntomurtautujat tekeytyivät joulurihkaman myyjiksi – Kolme vangittu

  • 23.11.2017 at 15:20
    Permalink

    ”Työvoiman vapaa liikkuvuus.”

    Reply
    • 23.11.2017 at 17:27
      Permalink

      ja Schengenin ”ammattilaiset” köyhät ,kerjäläiset>orjalaiset. Ja EU:n myötävaikutuksella. Sori vähän sekavaa, muutama olut liikaa 🙂

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.