Transvarakas mies väitti syntyneensä väärään varallisuusluokkaan – ”Rikas köyhän vartalossa”

Yhdysvalloista, New Jerseystä kotoisin oleva Michael C. D’Amato päätti hyödyntää trans-buumia, joka on tullut Suomeen vasta pienellä viiveellä. Yhdysvalloissa se oli kuuminta hottia jo pari vuotta sitten.

D’Amato väitti olevansa transvarakas. Hän sanoi olevansa todellisuudessa rikas, mutta syntynyt köyhän miehen vartaloon. Tästä johtuen hän halusi päästä elämään rikkaan miehen elämää.

Saavuttaakseen unelmansa ja todellisen varallisuusidentiteettinsä D’Amato keräsi parin vuoden ajan rahaa internetissä GoFundMe-kampanjan avulla, jotta voisi aloittaa todellisen elämänsä rikkaana miehenä. D’Amaton tavoitteena oli kerätä viisi miljoonaa dollaria rikkaan elämän mahdollistamiseksi, mutta keräystulos jäi reilusti tavoitteesta.

Lopulta mies paljasti, että kyse oli vain pilasta. Monet muut ottivat kuitenkin D’Amatosta mallia, joten vastaavia keräyksiä on myöhemmin ilmestynyt lukuisia.

Lähde: NewNowNext

4 thoughts on “Transvarakas mies väitti syntyneensä väärään varallisuusluokkaan – ”Rikas köyhän vartalossa”

  • 23.11.2017 at 17:33
    Permalink

    Pitäiskö nämä deletoida heti kun tavataan..

    Reply
  • 23.11.2017 at 23:36
    Permalink

    Tää oli parasta sarkasmia pitkään aikaan.

    Ehkä hörhöt nyt näkee miten naurettavia niiden hössötykset ovat.

    Reply
  • 24.11.2017 at 05:50
    Permalink

    Loistavaa huumoria! Pitänee itsekkin alkaa tuollaiseksi transvarakkaaksi !
    Ja tietenkin vaatia kovaan ääneen, että yhteiskunta tekee kaikkensa tilanteeni korjaamiseksi, koska olenhan sentään trans-jotain… 50 miltsii noin pahimpaan hätään ja akuuteimman vääryyden korjaamiseksi ja heti !

    Reply
  • 26.11.2017 at 00:56
    Permalink

    Mä käyn nykyään työpaikalla naisten vessassa roiskimassa krapulapaskani ihan vaan sukupuolivapauden nimissä, eikös se ole ihan ok? Meillä muuten duunissa on pelkästään yleiset vessat kaikkien käyttöön sekä erikseen naisten vessat, kenelle tästä syrjinnästä tulee ilmoittaa?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.