Vasemmiston Veronika Honkasalo syyttää Jussi Halla-ahoa saamistaan vihaviesteistä

Veronika Honkasalo on helsinkiläinen vasemmistopoliitikko, feministi ja nuorisotutkija. Koulutukseltaan Honkasalo on valtiotieteiden tohtori. Hän työskentelee tutkijana Nuorisotutkimusseurassa. Honkasalo toimii vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettuna Helsingissä.

Honkasalo laittoi alulle aloitteen, joka hyväksyttiin lisäyksineen Helsingin kaupunginhallituksessa kuluvan viikon maanantai-iltana. Asiasta nousi kohu, sillä mikäli aloite menee läpi myös kaupunginvaltuustossa ensi viikon keskiviikkona, tarjoaa Helsinki laittomasti maassa oleville paperittomille mittavat edut ja palvelut vastikkeetta.

Asiaan otti kantaa myös Jussi Halla-aho Facebook-kirjoituksessaan. Ilmeisesti sen vuoksi Veronika Honkasalo syyttää Jussi Halla-ahoa alulle saattamastaan aloitteesta kansalaisilta saamastaan palautteesta.

Honkasalo kirjoittaa Twitterissä: ”Te kymmenet miehet, jotka olette lähetelleet seksuaalisväritteisiä väkivaltafantasioitanne H-a:n innoittamina: Metodi ei toimi! En vaikene. Sen sijaan se saa minut seisomaan entistä vankemmin ihmisoikeuksien ja rakkauden puolella!”

Viestin oheen Honkasalo on liittänyt animoidun kuvan yksisarvisesta, jonka sarvi loistaa sateenkaaren väreissä.

Muun muassa Viima Lampinen, muunsukupuolinen Setan puheenjohtaja, kommentoi Honkasalon twiittiä kannustavasti: ”Sä olet ässä, Veronika! Someterrorismia ei voi välttää, mutta sen ei todellakaan anneta toimia.”

Muutenkin Honkasalo saa paljon tsemppiä ja ylistäviä kommentteja. Pieksämäkeläinen vasemmistoliiton paikallispoliitikko kommentoi twiittiä näin: ”Kun juhlitaan #Suomi100 juttuja, sinun kaltaisesi suomalaiset ovat niitä, jotka ovat tämän maan selkäranka ja ansaitsevat tulla palkituksi. Teet maailmasta paremman paikan etkä vain huutele puskista. Kiitos!”

Mutta soraääniäkin mahtuu mukaan. Eräs kommentoija toteaa: ”Mainittakoon, että laiton oleskelu Suomessa ei ole mikään ihmisoikeus. Etsi vaikka Yleismaailmallisesta ihmisoikeuksien julistuksesta – et löydä. Noin muuten on mielenkiintoista maalittaa poliittinen vastustaja tähänkin asiaan, jonka kanssa hänellä ei ole mitään tekemistä.”

Toinen kommentoija puolestaan toteaa: ”Vihervasemmistolainen logiikka; kun tulee palautetta omasta edesvastuuttomuudesta uhriudutaan marttyyria esittäen ja aletaan syyttää muita.”

Kolmas henkilö, joka ei jaa Honkasalon näkemystä, kommentoi: ”Kyllähän tuo vakaumuksesi ihan hieno asia olisi – jos harjoittaisit sitä vain omilla rahoillasi. Mutta jos ihmiset kerran ovat sinua äänestäneet, niin he tässä typeriä ovat. Onneksi Helsinki ei ole minun kaupunkini. Oikeastaan parempi, että keräätte kaiken roskasakin sinne.”

Eräs kommentoija liitti vastaukseksi Honkasalon twiittiin alla olevan kuvan.

Lähteet: Wikipedia, Twitter

10 thoughts on “Vasemmiston Veronika Honkasalo syyttää Jussi Halla-ahoa saamistaan vihaviesteistä

 • 23.11.2017 at 09:57
  Permalink

  Tämä idiootti ämmä saa maksaa omistaan näiden hiekkaperseiden perseilyt siihen asti kun ne potkitaan Suomesta ulos.

  Reply
 • 23.11.2017 at 10:17
  Permalink

  Koska maassa asuville pienituloisille tai tulottomille kantasuomalaisille tarjotaan samat mittavat edut ja palvelut vastikkeetta ja ilman jatkuvasti kallistuvia peruspalvelumaksuja? Miksei vasemmisto saa tällaisia muutoksia aikaan, kiten se saa laittomasti maassa oleville?

  Reply
 • 23.11.2017 at 10:18
  Permalink

  Paskemmistolaisten kyky olla katsomatta peiliin saamansa palautteen johdosta on kyllä uskomaton kyky sinänsä. Suusta suoltaa silkkaa paskaa ja syy on muka muissa kun haju tulee vastatuulessa takaisin.

  Reply
 • 23.11.2017 at 10:21
  Permalink

  >>Pieksämäkeläinen vasemmistoliiton paikallispoliitikko kommentoi twiittiä näin: ”Kun juhlitaan #Suomi100 juttuja, sinun kaltaisesi suomalaiset ovat niitä, jotka ovat tämän maan selkäranka ja ansaitsevat tulla palkituksi. Teet maailmasta paremman paikan etkä vain huutele puskista. Kiitos!”<<

  Siinähän se Paskemmistoliiton agenda: Tehdä maailmasta parempi ja suomesta paskempi.

  Reply
 • 23.11.2017 at 10:29
  Permalink

  Nuo vihanlietsojat ovat kummia otuksia. Mitä enemmän paasaavat rakkaudesta ja ihmisoikeuksista, sitä enemmän lietsovat vihaa ja ihmisoikeuksien tuhoamista. Toki verhoiltuna nättiin ajatukseen. Kykenemättöminä edes itse käsittelemään asioita mitä lietsovat.

  Mistähän johtuu että nämä aidosti pahaa tarkoittavat leikkivät niin hyviä ihmisiä? Lapsellinen halu uskoa joka ylittää sen mitä oikeasti näkee ja tietää?

  Paikataanko tällä kaikella pinnallisella omia koloja ja varjoja joita ei uskalleta katsoa silmästä silmään?

  Ihan klassista projisointia. Se, mitä ei itsessä tai muussa, kuten ruskeissa ihmisissä, haluta nähdä, on nähtävä jossain muualla. Manifestoitava pois itsestä, jotta voi kylpeä omassa egontäyteisessä paremmuudentunteessa piittaamatta sen hinnasta. Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikeilla. Tämä aikakausi, ja nämä kajahtaneet, osoittavat upeasti mitä se tarkoittaa.

  Paskemmiston ja De Brunalaisten logiikkaa, kun joku sanoo jotain mistä et tykkää vaikka tiedät sen olevan totta, syytä Halla-Ahoa?

  Reply
 • 23.11.2017 at 11:16
  Permalink

  Kun mietitään vastakkainasettelua joka on Euroopassa levinnyt kulovalkean tavoin 2015 jälkeen, nämä honkasalot ovat juurikin niitä priimus moottoreita jolla tätä lietsotaan koko ajan.

  Reply
 • 23.11.2017 at 12:03
  Permalink

  Rukoilkaamme että Honkasalo saa kivuliaan peräsuolisyövän.

  Reply
 • 23.11.2017 at 12:15
  Permalink

  Tuolla naisella ei ole tuntea suomalaisia ja Suomea kohtaan. Naamasta jo näkee, että on piin kova punikki-akka, jotka olivat jo 100-vuotta sitten sitä kovinta materiaalia punakaartilaisissa. Mies -punikit olivat jo paskat housuissa kun naiset olivat sitä mieltä, että nythän ”tämä” vasta alkaa… häviön ollessa vallankumouksen alalla.

  Reply
 • 23.11.2017 at 12:39
  Permalink

  Tolla naisella on nuppi sekaisin ja varmaan vahva lääkitys 🙁

  Reply
 • 23.11.2017 at 13:48
  Permalink

  ONKO NÄMÄT KIRJOITUSET JA SYYTTELYT JOTAIN PILAA ?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.