Kymmeniä kuollut terrori-iskussa Egyptissä – Kuvat K18

13

Yli 100 ihmistä, mukaan lukien lapsia, on kuollut tai haavoittunut Egyptissä, kun naamioidut terroristit avasivat koneaseilla tulen Egyptissä Siinain provinssissa. Joidenkin terroristien kerrotaan tehneen itsemurhapommihyökkäyksen. Räjähdevöillä varustautuneiden itsemurhapommittajien kerrotaan soluttautuneen rukoushetken osanottajien joukkoon ennen iskua.

Isku tapahtui kesken perjantain rukoushetken. Silminnäkijät kertovat, että itsemurhapommien räjähdyksiä pakenevat ihmiset ammuttiin konetuliaseilla.

Joidenkin väitteiden mukaan myös paikalle apuun tulleet ambulanssit joutuivat väijytyksen kohteiksi, ja että räjähdykset tapahtuvat moskeijan päiväkodin alueella.

Ensitiedon mukaan ainakin 54 ihmistä on saanut iskussa surmansa, ja 75 on loukkaantunut. Uhrien lukumäärä on yli 200 tämän hetken tietojen mukaan.

Uutista päivitetty: Uhrien lukumäärä.

Lähteet: Mirror, Sinai News, Twitter

13 KOMMENTIT

  1. Äkkiä!! Rajat auki pakoon kerenneille murhaajille!! HUMANITÄÄRISYYS TO THE WIN!!! Fuck uhreista, on tärkeintä kotouttaa nämä lapsukaiset yhteiskuntakelpoisiksi. Ja meillä on siihen varaa. EKP:lta ei paperi lopu kesken, ja korkokin on ihan sovittavissa.

    • Ei kun se pöpötti että meillä ei olisi ”islamin lukutaitoa”. No, näytää siltä että emme sellaista tarvitsekaan sillä meille tarjotaan jatkuvaa ja varsin karua kuvakerrontaa kyseessä olevan uskonnon todellisuudesta.

  2. Liin kanta olisi kiva tietää. Oliko sitä parempaa, huonompaa vai mitä lajia väkivaltaa. Islamistit ja kommunistit ovat aatteellisesti ja henkisesti hyvin lähellä toisiaan. Ehkä siksi kommunistien mielestä on tässäkin kyse siitä paremmasta väkivallasta.

    Sillähän ei ole heille merkitystä mitä tekee, vain sillä kuka tekee. Ja nyt taisi olla kyse ”paremman” kulttuurin edustajista joten väkivaltakin siis lienee heidän mielestään parempaa.

  3. Rauhan uskonto vähän päästeli paineita. Tappavat omiaan niin mitä sitten täällä Euroopassa tulee ja on jo tullut tapahtuneeksi. Taitaa Sipilä itsekin katsella maailmaa auton peräkontista ”lausunnoista” päätelllen.

  4. Uskonnon harjoittaminen on vaarallista touhua. Turhaahan se on mutta että vielä henkensä voi menettää perspyllyssä ollessa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.