Linja-auto ajoi tieltä ulos Limingassa – Matkustajat jäivät jumiin

Limingassa Pohjantiellä Tupoksesta suistui klo 22.30 aikaan linja-auto alhaisella nopeudella ojaan jääden siten kallelleen että matkustajat ja kuljettaja eivät päässeet poistumaan ulos.

Paikalle hälytetyt pelastuksen yksiköt saivat matkustajat turvallisesti ulos ajoneuvosta, kaikki 16 matkustajaa ja kuljettaja selvisivät ulosajosta loukkaantumatta.Paikalle tilattu hinausauto ei saanut linja-autoa siirrettyä joten se jäi paikalleen odottamaan myöhempiä toimenpiteitä.

Poliisi joutui ohjaamaan Pohjantiellä etelään menevän liikenteen kiertotielle, liikenne palautui normaaliksi pe 24.11. klo 01.18 aikaan.Poliisi suorittanut paikan päällä liikennevahinkotutkintaa ja tapaus ei vaadi lisätutkimuksia.Keliolosuhteet olivat tapahtumahetkellä erittäin huonot lumisateen ja tienliukkauden johdosta.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.