Menevätkö kauneusoperaatiot jo liian pitkälle? Elena Vikström kävi kallonhionnassa

Joissain juorulehdissä on viime aikoina huhuttu, että sukupuoltaan korjannut, Playboy-malliksikin pyrkivä kaunotar Elena Vikström olisi Thaimaassa hiotuttamassa kalloaan, jotta sen muodot sopisivat yhteen hänen operoidun nenänsä lkanssa.

Nyt Elena julkaisi erässä suositussa Facebook-ryhmässä kuvan uusista kallonmuodoistaan leikkauksen jälkeen. Kuvan oheen Elena kirjoitti: ”Jotkut tais luulla mun kallonhiontaa vitsiksi, mut täällä sitä ollaan jo toipumassa operaatiosta. Näytän varmaan seuraavat 2kk kiinalaiselta kun turvotus on niin kova mutta kyllä tästä jo näkee et muoto on nyt parempi”.

Menevätkö kauneusoperaatiot jo liian pitkälle siinä vaiheessa, kun kallon muotoa aletaan muuttamaan? Kommentoi jutun alle kommenttikenttään.

Lähde: Facebook

9 thoughts on “Menevätkö kauneusoperaatiot jo liian pitkälle? Elena Vikström kävi kallonhionnassa

  • 24.11.2017 at 15:28
    Permalink

    Järkeä ei saa päähän hiomallakaan, eikä sisäistä kauneutta ostamallakaan.

    Reply
  • 24.11.2017 at 15:36
    Permalink

    Kun siitä pojasta vaan ei tule tyttöä vaikka kuinka jyrsittäisiin kaalia bläkkändekkerillä.

    Reply
  • 24.11.2017 at 16:04
    Permalink

    Ulkoista kauneutta pystyy EHKÄ muuttamaan,mutta sisäistä ei !!!.

    Reply
  • 24.11.2017 at 16:56
    Permalink

    Olkaa hyvät vaan, niin kauan kun omilla rahoillanne operoidaan. Ja ihan mielellään ei sitten julkisuuteen hypettämään uusista tisseistä, perseestä, huulista, pimpsasta tai mistään muustakaan kohdasta.

    Reply
  • 24.11.2017 at 17:17
    Permalink

    Eipähän näitä nyt yhteiskunta nykyään suojele itseltään. Päinvastoin! Siinäpä vanhemmille haastetta pitää pilttien päät kasassa koulu- ja päivähoitopäivän jälkeen kun päähän on ”istutettu” kaikenlaista hulluutta ns. ”aikuisten” toimesta. Lasta ei suojela tänä päivänä mikään instanssi. Jos wanhanaikaiset lastenpsykologit jotain yrittävät piipittää. Se jää gender hurmoksen alle auttamattomasti. Ei tälläiseen maailmaan edes pidä enää lapsia tehdäkään, sillä eiväthän ne edes ”omia” enää olekaan, vaan ddr:lläinen kommariyhteiskunta aivopesee tulevat pioneerit niin tappiin, että heitä voi käyttää vaikka miinantallaajina.

    Reply
  • 24.11.2017 at 19:02
    Permalink

    Mitä pitää ihmiselle tapahtua että sekoaa noin pahasti? Elää suorastaan psykoosissa.

    Reply
    • 24.11.2017 at 21:37
      Permalink

      Kuulemma sateenkaari ei iske kahdesti samaan paikkaan, mutta näemmä kertakin on kohtalokas.

      (Sukupuoli)leikki sikseen, jossakin thaikkulassa hankittu luuinfektio ei enää olekaan leikin asia…

      Reply
  • 25.11.2017 at 06:46
    Permalink

    Pakkohoitoon ja äkkiä. Verovaroja taas tuhlataan kun epäonnistuneet puoskaroinnit tulevat veronmaksajien kustannettaviksi.

    Reply
  • 26.11.2017 at 23:14
    Permalink

    Tuttu hörhö oli jostain saanut tatuointikynän käsiinsä ja viinapäissä mennyt piirtelemään naamansa täyteen piruparkojen symboleita. Oli tullut katumapäälle mutta niitä ei niin vain saanutkaan pois. Oli ottanut rälläkän ja sillä yrittänyt hioa naamanahkaansa. Pärstähän siinä meni vereslihalle ja piti pitää viikon tauko, että paranisi ja taas uusi yritys…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.