Timo Soinin radikalisaatiota käsittelevä koulukiertue jatkuu

9

Ulkoministeri Timo Soinin väkivaltaisen radikalisaation ehkäisyyn keskittyvä koulukiertue jatkuu keskiviikkona 29. marraskuuta Pohjois-Tapiolan lukiossa. Kiertue käynnistettiin Tikkurilan lukiossa Vantaalla reilu viikko sitten, jolloin kuulemaan ja keskustelemaan saapui 300 aiheesta kiinnostunutta oppilasta ja opettajaa.

”Ensimmäinen kouluvierailu oli todella antoisa kokemus. Nuoret uskaltavat haastaa. Sieltä edestä näkee hyvin, että meneekö puhe perille ja kiinnostaako se”, Soini kuvailee.

Kouluvierailujen tavoitteena on laajentaa lukioikäisten nuorten tietoisuutta Suomen ulkopoliittista toimista väkivaltaista radikalisaatiota ehkäisevässä työssä sekä lisätä nuorten kriittisyyttä radikalisaatiota kohtaan.

Vuoden viimeinen kouluvierailu järjestetään maanantaina 18. joulukuuta Maunulan yhteiskoulussa ja Helsingin matematiikkalukiossa. Lukiovierailuja jatketaan myös ensi vuonna.

Lähde: UM

9 KOMMENTIT

 1. Voi vittu mihin tämä maa on menossa äkkiä Suojeluskunnat pystyyn meinaan pian on liian myöhäistä koska silloi ollaan jo sotatilassa.

 2. ”Ulkoministeri Timo Soinin väkivaltaisen radikalisaation ehkäisy…” Voi vittu! Vielä pitää kestää?!?

  • Kyllä, on olemassa suuri riski että Timo Soini vielä radikalisoituu väkivaltaisesti. Ainakin siinä vaiheessa kun näkee sinistyneet vaalitulokset.

 3. Jotenkin tuntuu nyt siltä, että radikalisaatiolla ei tässä yhteydessä tarkoiteta kiihkoislamilaisuuden leviämistä vaan kansallismielisyyttä.

 4. Nöf, nöf, nöf -kwiik! Mitä se Putte-possu vikisee? Maanpetturi saarnaa radikalisoitumisesta! NAURETTAVAA!

 5. Timo Soini petti kansan niinkuin Sipilä ,Orpo , Stubb.ja kaikista pahin paska läjä Katainen . Joko pikkuhiljaa riittää nämä petturit ?

  • Hän oli paljon saatanallisempi. Ja alhaisempi. Hän väitti olevansa jotain muuta ja sai oppositiovoimat äänestämään vihollista.

 6. Petturien petturi, raahaa isoa ruhoaan kiertueelle todistelemassa, kaikki on hyvin, jos te nuoret vai pysytte kuuliaisina, ettekä hairahdu kyseenalaistamaan ”totuuksia”. Aikooko Soini pelastaa Suomen nuorison nwo: in toimien tieltä?

  Laupias samarialainen suojaa syyttömiä pahalta, vähän niinkun Hesus, jeesususkovaisuuskaan ei suojele – k a i k e l t a. Soini mene tunnusta oikea mestarisi ja häviä. Äläkä palaa. Olet ihmisen irvikuva – kaikin tavoin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.