Perhe ajoi päin puuta. Harrastivat seksiä autossa, lapsi kyydissä

4
Mainos

Washingtonin osavaltiossa partiopoliisit törmäsivät hyvin erikoiseen tapaukseen, missä auto oli ajanut päin puuta ja syy oli seksin harrastaminen moottoritiellä.

Kolarin ajanut kuski oli humalassa ja nainen oli ratsastanut miehen päällä, molemmat olivat alasti. Auto oli osunut puuhun kesken moottoritieajon. Kyydissä autossa oli myös kolmekuukautinen vauva.

Nainen mursi törmäyksessä lantionsa ja mies ranteensa. Takana turvaistuimessa ollut lapsi ei kärsinyt vammoista.

Mainos

Todistajien mukaan pariskunta yritti pukea vaatteita päälleen ennen poliisien tuloa. Silminnäkijöiden mukaan autosta olisi myös neljäs henkilö päässyt karkuun. Kiinniotettu pariskunta on iältään noin 20 vuotta.

Jos mies tuomitaan, on tuomio hänelle neljäs Washingtonin alueella. Mies tulaan pidättämään välittömästi tämän vapauduttua sairaalasta.

Naisen syytekohdat eivät ole vielä varmoja, eikä lapsen tulevaisuus.

Etelä-Dakotassa tehdyn tutkimuksen mukaan 33 prosenttia miesopiskelijoista on harrastanut seksiä ajon aikana. Naisista ajon aikana seksiä ajon aikana on harrastanut 9 prosentti.

Lähde: Independent (artikkelikuva on kuvituskuva)

 

4 KOMMENTIT

  1. Ja mikähän oli tämän paikalta liuenneen henkilön rooli kyseisessä ikävästi päättyneessä aktissa? Ja vielä vauva mukana seksiajelulla, sateenkaariperhe?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.