Yhdysvaltain senaattorille kävi todella nolo moga

3

Yhdysvaltain senaattori John Mccain on ollut akillesjänteen takia sairaalassa. Kaikki ei vaan taida olla ihan niin kun on annettu ymmärtää.

Senaattori on nimittäin 6.11 lisännyt twitteriin kuvan tekstillä ”ette usko kuinka vihaan tätä kapistusta” ja 22.11 kuvan itsestään istumassa koiransa kanssa.

Nopeasti katsottuna mitään outoa kuvissa ei ole, mutta lähempi tarkastelu näyttää kuinka kuudennen päivän kuvassa tuki on oikeassa jalassa ja 22 päivän kuvassa tuki on vasemmassa jalassa.

Otimme kuvakaappaukset kuvista varmuuden vuoksi jos twiitit jostain kumman syystä poistuvat.

John Mccainin twiittaukset alla. Tietenkin on aina pieni mahdollisuus, että senaattorilta olisi leikattu molemmat jalat peräkkäin. Mutta tähän tarinaan ei miehen sivusto anna vastausta.

Jalkatuet ovat olleet suuremmassakin huudossa viimeaikoina, koska artikkelikuvassakin esiintyvä Hillary Clintonkin on kertonut varpaansa kipeytyneen ja näin ollen joutuvansa käyttämään samanlaista bootsia.

Bootsit ovat herättäneen kysymyksiä, ”onko molemmille asennettu jalkapannat mitä parivaljakko yrittää piilotella hanakasti”. Tälle asialle varmistusta ei saa mistään, eli jääköön osastolle mappiÖ.

 

3 KOMMENTIT

  1. Ihmekös tuo on, että erehtyy? Eihän Sipilä eikä Orpo tiedä puhuvatko ne oikeasta vai vasemmasta kädestä höpistessään vastuusta ja ”urotöistään”, jotka ovat tekemistä vaille valmiit.

  2. Hyvänen aika! Hänhän on Suomen seuraava Tasavallan Presidentti! Opettelee vain sanomaan: ”Angela Merk” – ei kun – ”Kansalaiset.”
    Ei tässä mitään vaaleja tarvita. Mieshän on pihalla kuin lumiukko, joten palikka ja totuudenpaljastuskokeet sikseen, puhumattakaan jostain umpityhmän kansan äänestyttämisestä Lokin paskat.
    Heittämällä virkaan seuraavaksi 6-vuotiskaudeksi Presidentinlinnaan nykystandirdin mukaisesti.
    Ennenhän tälläiset olisi tuomittu kuritushuoneeseen kovennettuna tai vielä parempaa… Narun jatkoksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.