Anna Kontula sivaltaa Leena Merelle: Jos luvut tuntuvat liian vaikeilta, voit helpottaa laskutoimitusta poistamalla nollat – suhde pysyy silti samana

7

Anna Kontula (Vas) kirjoittaa facebookissa Leena Merelle (Ps)  paperittomien hätämajoituksen  kustannuksista:

Anna Kontula: Matematiikka on joskus vähän hankalaa. Yritetääs uudestaan:

Kommentoin juttua, jossa Pori on käyttänyt paperittomien hätämajoitukseen noin 48000 euroa. Ehdotan, että asia hoidettaisiin toimeentulotuen kautta, jolloin summa jäisi alle 15000 euron (luku on laskettu olettaen, että he saisivat täyden perustoimeentulotuen – vähempikin lienee perustuslain puitteissa mahdollista).

En siis ”vaadi lisää rahaa”, vaan ehdotan vähemmän rahaa. 15000 euroa on vähemmän kuin 48000 euroa. Jos luvut tuntuvat liian vaikeilta, voit helpottaa laskutoimitusta poistamalla nollat – suhde pysyy silti samana.

Facebookin päivityksen yhteyteen on Kontula linkittänyt Verkkouutisten artikkelin. (mainoksen alla)

https://www.verkkouutiset.fi/vasemmistoliiton-anna-kontula-ongelma-on-ettei-paperittomille-haluta-antaa-rahaa/

7 KOMMENTIT

 1. Tässä taas ei ymmärrä vasemmistoliiton ehdokas sitä minkälaisen padon aukaisisi tällä ehdotuksella!Ainoa vaihtoehto on sulkea laittomasti maassa olevat valvottuihin oloihin josta ei pääse lähtemään kuin yhteen suuntaan.Tuo lehmä voisi miettiä sitä minkälaiset kulut noista lähi-idän toivoista sitten tulevaisuudessa tulee saati jos puhutaan turvallisuus uhasta.No tyypillinen nykypoliitikko mikä ei pysty katsomaan totuutta silmiin ja näkemään mikä tulevaisuudessa odottaa kun näitä paskiaisia päästettiin rajojen yli ilman minkäänlaista kontrollia.

  • Samaa mieltä..!!! Lehmä korvattava sanalla InsestiHuora…ja paskiaiset..Sanalla elintasoPakoLoiset..!!!

   51 v. Laskunmaksaja

 2. Ei mitään rahaa laittomiin loispummeihin. Mun ehdotus on (0) nolla euroa. Siinä säästää kaikkien eniten. Totaalisia idiootteja noi Vasemmistoliiton tyypit.

 3. NOLLATOLERANSSI maahantunkeutumiselle on ainut ratkaisu -silloin kulut ovat nolla mikä on NORMAALI tilanne!

  -Ymmärtääkö Anna Kontula tämän? Suomen ei ole pakko ottaa yhtään loisijaa elätettäväkseen!!! Ei ensimmäistäkään!!!

 4. Paskemmistoliiton pervo ei nyt ymmärrä, että kysymys ei ole summista mitä annetaan vaan siitä että laittomille ei pidä antaa yhtään mitään. Onko vasemmistolaisuus itsessään kognitiivinen häiriötila tai vajavuus?

  Kysymys oli siis retorinen.

 5. …Mulla nyrjähti aivot tätä lukiessa. Hävettää olla saman kaupungin kasvatti kuin tämä lehmä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.