Auto ajoi väkijoukkoon Saksassa – Neljä loukkaantui vakavasti (video)

Pohjois-Saksassa sijaitsevan Cuxhavenin poliisin ylikomisario Peter Oprowski kertoo, että neljä ihmistä loukkaantui vakavasti ja kaksi lievemmin, kun auto ajoi yökerhon edessä ihmisjoukkoon.

Onnettomuusauton 29-vuotiaan kuljettajan kerrotaan olleen alkoholin vaikutuksen alaisena. Hänen kerrotaan yrittäneen paeta tapahtumapaikalta, mutta törmänneen autollaan seinään 300 metrin päässä tapahtumapaikalta.

Yökerhon järjestyksenvalvojat pidättelivät miestä poliisin paikalle saapumiseen saakka. Kuulustelut on jo aloitettu.

Poliisi ei pidä tapausta terrori-iskuna.

Katso video tapahtumapaikalta mainoksen alapuolelta.

Lähde: The Sun

3 thoughts on “Auto ajoi väkijoukkoon Saksassa – Neljä loukkaantui vakavasti (video)

  • 27.11.2017 at 15:13
    Permalink

    Tuskin nyt vielä auto ajoi, mutta annas olla kun saadaan robottiautot ja niille hakkerit…

    Reply
  • 27.11.2017 at 15:38
    Permalink

    Jaha. Ei sitten ollut ”Allahu Akbarin” vaikutuksen alaisena. Ikävä sattumus vallankin kun ei osunut ”profilointiin” tällä kertaa. Merkeliläisessä Saksassa tämä merkitsee ikävää onnettomuutta, jonka takana on viinan piru, eikä ”maanpäällisen onnelan” rakentelun aikana sattunut ”työtapaturma”, joita niitäkin on aivan mahdoton ennalta arvata, sillä eihän Allahu Akbar tule kuin perjantain Moskeijan ”rukoushetken” (vihasaarnan) jälkeen.
    Vähän sama ilmiö kuin pikku-poikana lähteminen suksimaan umpihankeen suuren innostuksen vallassa kun ensin katsoi TV:stä kansainvälisen tasaon hiihtoa, jossa Eero Mäntyranta sujutteli itsensä voittajaksi a selostaja taasen kurkkunsa tärviölle eeppisessä housut jalassa koettuun isänmaalliseen orgasmiin sekä onnen kyyneliin äänen murtuessa alta aivan kuten tuolillekin oli loppusuoran päässä jo käynyt.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.