Nuorta naista ahdisteltiin seksuaalisesti Varkaudessa tänä aamuna

Nuori nainen joutunut seksuaalisen ahdistelun kohteeksi Varkaudessa

Nuori nainen joutui seksuaalisen ahdistelun kohteeksi Varkaudessa maanantaiaamuna 27.11.2017. Naiselle tuli tapahtumassa vammoja.

Nuori nainen oli jäänyt bussista pois Varkaudessa Linjurinkatu 13 kohdalla maanantaiaamuna 27.11.2017 noin klo 7.50 aikaan. Nainen oli kävellyt viereisten kerrostalojen välistä kohti Osmajoentietä. Kerrostalon pihan läheisyydessä naisen takaa oli tullut mies, joka oli kuristanut naista kaulalta ilmeisesti narulla. Samalla mies oli yrittänyt vetää naisen päällä olleita housuja alas.

Nainen oli päässyt irti miehen otteesta ja hänelle oli tullut tilanteessa lieviä vammoja kaulalle ja käsivarteen. Mies oli poistunut kävellen Linjurinkadun suuntaan.

Tapahtuma-aikaan oli ollut hämärää, joten rikoksesta epäillystä miehestä ei ole tarkkoja tuntomerkkejä.

Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä ja seksuaalisena ahdisteluna.

Varkauden poliisi pyytää tapahtumaan liittyviä havaintoja. Tapahtumaan liittyvät tiedot voi ilmoittaa arkena puhelimitse Varkauden poliisiaseman palvelupäivystyksen numeroon 0295 415 268 ja muina aikoina Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 415232 sekä sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Nuorta naista ahdisteltiin seksuaalisesti Varkaudessa tänä aamuna

  • 27.11.2017 at 15:11
    Permalink

    ”Tapahtuma-aikaan oli ollut hämärää, joten rikoksesta epäillystä miehestä ei ole tarkkoja tuntomerkkejä.”

    Jos naama ei näy hämärässä, se ON tuntomerkki…

    Reply
  • 27.11.2017 at 15:28
    Permalink

    ”Hämärässä!!!???” Ja Kilin kellit! Vaikka aurinko olisi paistanut kuin Päiväntasaajalla kohtisuoraan pään päältä EI tätä kuristajaa olisi ”tunnistettu”. Ja jos olisi oikein kuvakin otettu. Se olisi sutattu rasterilla niin, ettei edes oma äitinsäkään olisi poikaansa tunnistanut.
    Naisella oli onni ja adrealiini myötä. Siitä kiitokset Jumalalle, jonka sukupuolta ei enää saa mainita Ruotsissa, tuossa helvetin postuassa norkoilevalta kirkkovaltiolta, joka ”astutti” Suomenkin kristinuskoon. Tosin silloin ”muutosvastarintaa” eräs Lalli – ei Partinen – vaan pahansisuinen talonpoika, joka tappoi Piispa Hendrikin Köyliöjärven jäälle ”verekseltään”. Missä ovat tämän päivän ”lallit”. Homppeli ruotsalaisten kanssa olisi aina pärjätty silkkihansikkaillakin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.