Pappi Kai Sadinmaan pitkä häpeälista: ”Minä häpeän Suomea”

13

Kohupappi, kirjailija ja vasemmistoliiton ehdokas Kai Sadinmaa on luonut itsenäisyyspäiväksi tapahtuman ”Tule jalkapuuhun”.

Tapahtumakuvauksessa kerrotaan pitkä lista mitä Sadinmaa häpeää. Koko 18 kohtaisessa listassa kantaa otetaan niin turvapaikkapolitiikkaan, kuten asunnottomien asioista, valtion omaisuuksien myyntiin.

 1. Suomen epäinhimillistä turvapaikkapolitiikkaa
 2. säilöönottoja ja pakkopalautuksia
 3. rasismin kasvua ja arkipäiväistymistä
 4. tolkun ihmisiä
 5. työttömien syyllistämistä ja nöyryyttämistä
 6. hallitusta
 7. Migriä
 8. eriarvoistamista
 9. ihmisten heitteillejättöä
 10. hyvinvointivalion murentamista
 11. asunnottomuutta
 12. kädettömyyttä alkoholihaittojen hoidossa
 13. valtion omaisuuden kadottamista
 14. metsien tuhoa
 15. vanhainkotien alasajoa 
 16. hoidon huonoa tasoa
 17. inkeriläisten palautusta Neuvostoliittoon 
 18. 9 juutalaisen luovuttamista Saksalle
Katri Tapola

Toiseksi tapahtumajärjestäjäksi on laitettu tapahtuman Facebook sivuille Katri Tapola, joka on myös Suomalainen kirjailija. Tapola on muunmuassa palkittu esikoisromaanistaan Kalpeat tytöt Helsingin Sanomain kirjallisuuspalkinnolla vuonna 1998.

Kai Sadinmaa

Sadinmaa on taas tullut tunnetummaksi Kohuillaan vihkiä homopareja ja tempauksestaan jossa Sadinmaa teippasi omat kymmenen käskyä  Helsingin tuomiokirkon oveen Martti Lutherin teesien tapaan. Sadinmaa on myös verrannut Björn Wahlroosia norjalaiseen joukkomurhaajaan Anders Behring Breivikiin. Sadinmaa oli ehdolla vasemmistoliiton riveissä vuonna 2015, muttei tullut valituksi.

Lähteet: Facebook, wikipedia

13 KOMMENTIT

 1. Sadinmaahan voi luovuttaa palkkansa näihin maihin joista ihmiset tulevat ja siten auttaa jälleenrakennuksessa. Toisaalta, ei Suomessa ole pakko asua jos noin kovin hävettää. Täältä voi muuttaa pois.

 2. Ei Sadinmaalla ole palkkaa mitä luovuttaa. Vaikka kirkon piirissä on eri lailla ajattelevia päättäjiä, ei niin hulluja löydy, että ottaisivat hänet papin töihin.

 3. Ihan hyvä lista, mutta järjestys on aivan väärä. Suomessa on jo iso ponnistus saada oman maan kansalaisten asiat kuntoon ja vasta sen jälkeen voisi katsella muualle. Sadinmaalla on tyypilinen vihervasuri-näkökulma, jossa haukataan liian iso pala maailmaa parannettavaksi ja lopulta ei jää resursseja tehdä oikeasti asioille mitään. Väärän marssijärjestyksen myötä päädytään ratkaisuihin, joilla jopa heikennetään kantaväestön asemaa, kuten EU/ETA:n ulkopuolisen työvoiman tarveharkinnasta luopuminen.

 4. …Minäkin häpeän nykyistä suomaliaa, tosin monilta osin vastakkaisista syistä kuin kyseisen ulosannin suoltanut henkilö.

 5. Minä häpeän näitä kusettavia poliitikkoja, Bilderbergin eliitin nuoleskelijoita ja Junckerin juoksupoikia joilla ei ole tippaakaan MUNAA!
  Viktor Orbanin kaltaiset ovat todellisia valtiomiehiä!
  Meidän ”parhaimmistomme” on luikuri-Kataisen kaltaiset vellihousut, omaa etua ajavat pellet.

 6. Täytyy tunnustaa, että minäkin häpeän Suomea. Mutta aivan eri syystä, eikä vähiten Suomen Valtionkirkon homo gaalan, oman kristityn kirkkokansansa täydellisestä sivuun laittamisesta vaihtaen sen avoimeen flirttailuun muslimien kanssa, joka on johtanut kirkon oman uskonkappaleittensa vääritelyyn ja hylkäämiseen punavihreän ja EU:n globalistien agendan eli ”monikulttuurisuuden” nimissä, joka on vain yksi muoti-ilmiö muiden joukossa tässä ajassa, mutta kuitenkin monikulttuurisuus voi olla se viimeinen ”naula kirstuun” Euroopan valkoisen rodun elämäntavalle ja kulttuurille vieden ääriradikaalisti heidän elämänlaatunsa päin helvettiä lopullisen kuollettavasti. Läpi maailmanhistorian on ollut erilaisia kansanmurhia ja -vainoja jokaisella mantereella maailmassa jo tunnettuina ja vielä ”piiloon” jääneinä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.