Polkupyöräilijä raahautui elementtirekan alla sata metriä Nastolassa – Selvisi kuin ihmeen kaupalla

1

Nastolassa tapahtui tänään aamulla hiuksia nostattava liikenneonnettomuus, jossa polkupyöräilijä jäi elementtirekan alle ja raahautui sen alla noin sadan metrin matkan.

Huimista lähtötiedoista huolimatta polkupyöräilijä nousi omin voimin rekan alta pois ja sai lähinnä pintanaarmuja. Tilanne oli syntynyt, kun pyöräilijä oli lähtenyt ohittamaan pysähtyneenä olevaa rekkaa. Rekka oli samanaikaisesti lähtenyt liikkeelle ja sen kuljettaja ei ollut havainnut polkupyöräilijää. Pyöräilijä oli jäänyt vetoauton alle jumiin ja päässyt pois vasta rekan pysähdyttyä.

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. Ei ole ajatonta kuolemaa, tietää wanha kansa sanoa. Siinäpä tuo taas nähtiin. Mutta kun päivä jolloin henki on löyhässä, voi tukehtua höyheneen aivan tuosta vain. Tällä kuolemasta selvinneellä tyypillä on jotain kerrottavaa. Pyöräily on äärimmäisen vaarallista juuri nyt kun ei kaikkialla edes ole lunta maassa, vaan on pimeääkin pimeämpää.
    Rekasta ei voi millään nähdä pyöräilijää saatika jotain pikku koulukasta reppuineen. Sen on todistanut eräs norjalainen rekkakuski tekemällään videolla, josta tosiaankin näki sen, ettei nähnyt mitään. Siispä ainakin aikuisen jalkamiehen tai pyöräilijän on syytä painaa tämä mieleensä, että koolla on väliä. Lapsellekin toki voi tämänkin sanoa, mutta on eri asia kuinka kauan hän sen muistaa. Parvi pikku-lapsia ei muista mitään muuta kuin sen hetken mitä elävät.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.