Tällainen Black friday -kaaos oli Suomessa – Toista se on jenkeissä (video)

4

Olemme saaneet jo vuosia ihmetellä esimerkiksi YouTubessa videoita, joissa amerikkalaiset ryntäävät Black friday -alennusmyynteihin. Siinä menossa pienimmät ja heikoimmat jäävät jalkoihin. Tuotteista tapellaan verissä päin ja niitä viedään toisten käsistä.

YouTubessa on nousussa video, jossa näytetään, miten suomalaiset ryntäävät varhain aamulla kauppaan ovien avaduttua. Tai oikeastaan ryntääminen on väärä sanavalinta, sillä suomalaiset astelevat kauppaan rauhalliseen tahtiin ja siistissä jonossa. Minkäänlaista etuilua tai kiilaamista ei ole havaittavissa.

YouTubessa on julkaistu myös video, jossa suomalaisten ostoskäyttäytymistä verrataan Yhdysvaltojen ja Britannian mustan perjantain tapahtumiin. Onhan siinä selvä ero.

Voit katsoa molemmat videot mainoksen alapuolelta.

4 KOMMENTIT

  1. väri antaa käyttäytymiselle selvän mallin…miksköhän mustat ei oo tullu koskaan toimeen kenenkään kans…ei ees omien,,

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.