MTV: Alma Media vähentää 35 henkilötyövuotta

6

MTV uutisoi Alma Median maakunta- ja paikallislehtien yt-neuvotteluiden lopputuloksesta.

Alman henkilöstö pienenee 35 henkilötyövuodella. Vähennys toteutetaan pääosin eropaketeilla ja eläkeratkaisuilla, uutisoi MTV.

Alma Median tiedotteessa kerrotaan, että työvoiman väheneminen koskee kaikkia henkilöstöryhmiä.

Lähde: MTV

6 KOMMENTIT

  1. Ei ole olemassa henkilötyövuosia. On vain miestyövuosia. Tämäkin käypä termi on jo ajat sitten sössitty äärifeministien painostuksesta.

  2. Hyvä, saisi vähentää loputkin ja toimittajat töihin johonkin poliittisesti riippumattomaan mediaan.

  3. Kas, tämä juutalainen mediatalo nimeltä Alma Media, joka on koko Pohjoismaita hallitsevan Bonnier konsernin yksi käärmeenpesistä, joka harjoittaa mitä nuo perin ”älykkäät”, umpikierot opportunistit ja valkoisen kristityn rodun ”lopulliseen ratkaisuun” tähtäilevät 6 miljoonan holokaustin totuuden haastajat nyt sitten harjoittavat vastuullista ja goyimeistaan huolta pitävää henkilöstöpolitiikkaa. Osakkeenomistajathan tällä teolla voivat saada muutamia euroja tai senttejä lakkariinsa kun valheiden tuotantoa virtaviivaistetaan, koska Pohjoismaihin vaaditaan myös täydellistä sensuuria ja ”vihapuheiden” sekä ”toisinajattelun” kieltävää lakia, jonka tarkoituksena on nimenomaisesti suojella ”sananvapautta” ynnä varjella EU:n alaista kantaväestön lahtaamiseen pyrkivää hallitusta poliittiselta arvostelulta eli kuten joskus ennen muinoin tunnettiin nimeltä: Oppositio, joka harjoitti opposiopolitiikkaa aivan kuten Länsimaiseen monipuolue demokratiaan kuuluikin olla.
    On selvää, ettei samojen valheiden, vääristelyjen, ”maalittamisen”, disinformaation ja uutisoimattomuuden harjoittamiseksi tarvita monenkertaista väkeä, sillä muutama Papukaija riittää toistelemaan niille opetettuja mielivaltaisia sanoja kerta toisensa jälkeen.

  4. Kun tilaajat tekevät omat johtopäätökset uutisten tasavertaisuudesta, käy näin. Onneksi näitä ei ole pakko seurata ja maksaa, poikkeuksena YLE. Pakko maksaa vaikka tuota viervasemmisto punakommunisti feministien miehittämää paskaa ei haluaisi katsoa. On kumma miten edellä mainittua ainesta ei saatu siivottua. Sipilä keissin jälkeen peli oli menetetty. Nyt jälki näkyy.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.