Presidenttiehdokkaat Huhtasaari ja Väyrynen kansan tentissä – Katso video

2
Mainos

Petteri Evilampi julkaisi YouTubessa videon, jossa kansan lähettämiin kysymyksiin vastaavat presidenttiehdokkaat Laura Huhtasaari ja Paavo Väyrynen.

Huhtasaari korostaa kampanjansa ydinsanomana teemaa ”Suomi takaisin”. Huhtasaari haluaa turvallisuuden ja päätösvallan takaisin, ja haluaa tehdä Suomesta jälleen ”normaalin”. Tyttöjä ja poikia pitää saada Huhtasaaren mukaan kutsua edelleen tytöiksi ja pojiksi.

Väyrynen puolestaan haluaa tehdä vaaleista todelliset vaalit. Hänen mukaansa asetettujen ehdokkaiden joukossa ei ole todellista vaihtoehtoa Sauli Niinistölle.

Mainos

Mitä muuta ehdokkaat Huhtasaari ja Väyrynen vastasivat kansan lähettämiin kysymyksiin, sen voit katsoa mainoksen alapuolella olevasta videosta.

2 KOMMENTIT

 1. Laura Huhtasaari on ainoa ehdokas joka on todellinen vaihtoehto istuvalle presidentille. Tosin, hänen kaulassa roikkuva juutalaisen suurpääoman tähti on ongelma. Nimittäin isänmaata, Suomea ei voi palvella jos Huhtasaaren oikea isäntä on sionismi ja siihen erottamattomasti kytkeytyvä juutalainen suurpääoma.

  • Asiaa CFF.
   Ongelma on toki että suuri yleisö ei vielä tiedosta että siionismin ajavat kansainväliset suurtahot, nk. nukkemestarit ja suurpääoma todellisuudessa ajaa muita asioita kuin se virheellinen pinnallinen käsitys että kyseessä olisi ainoastaan juutalaisvaltion puolustaminen.
   Arvostan ja pidän myös Väyrysestä tietyin tavoin, mutta hän on nykyään pikemminkin keskustelun herättäjä kuin optimaalinen poliittinen vaikuttaja. Lisäksi hän on jo myöhässä presidenttikisassa ja todellisia mahdollisuuksia on vähemmän kuin Huhtasaarella, minkä vuoksi on, tai ainakin pitäisi olla täysi selviö että kansallisvaltiotamme arvostavien kannattaa tällä kertaa koota rivit yhteen Huhtasaaren taakse.

   Ei ole varaa jaetuille äänille kuten valtaeliitillä. Siksi toivoisinkin ettei Väyrynen olisi vaaleissa edes mukana, mutta menestystä asioidemme ajamiseen silti!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.