Vaasan puukotuksesta neljä vangittua ja kaksi odottaa vangitsemiskäsittelyä

1

Pohjanmaan poliisilaitos on tänään esittänyt Pohjanmaan käräjäoikeudelle, että kuusi miestä vangitaan epäiltyinä tapon yrityksestä. Näistä neljä epäillään todennäköisin syin ja kaksi on syytä epäillä kynnyksellä esitetty vangittavaksi. Kello 16 mennessä käräjäoikeus oli vanginnut miehistä neljä, kahden miehen vangitsemiskäsittely ei ollut siinä vaiheessa vielä aloitettu.

Välien selvittely äityi puukotukseksi

Perjantaina 24.11.2017 kello 22:00 aikoihin kokoontui useamman miehen seurue selvittämään asioitaan Vaasan keskustan lähistöllä kerrostalon piha-alueelle. Tilanteessa syntyneen kahnauksen seurauksena oli yhtä hieman yli 20-vuotiasta miestä puukotettu hengenvaarallisesti.

Uhri oli päässyt pakenemaan paikalta ja pyytänyt apua sivulliselta autoilijalta. Mies oli kuljetettu ambulanssilla sairaalaan. Hän oli saanut vakavia vammoja puukotuksesta ja hänelle on tehty kiireellinen leikkaus. Uhrin tilanne on vakaa.

Tapauksen motiiveja selvitetään poliisin toimesta parhaillaan ja sitä tutkitaan tapon yrityksenä.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.