Aloisio Francesco piti naista seksiorjana 10-vuotta kellarissa, ompeli haavat siimalla

1

Aloisio Francesco Rosario Giordano on pidätetty viime viikonloppuna Italiassa lähellä Gizzeriaa.

Giordano jäi kiinni normaali liikenneratsiassa, jossa poliisi kiinnostui kyydissä olleista ”likaisista” lapsista. Poliisi teki ratsian miehen kotiin ja löysi järkyttävän löydön.

Mies piti kellarissa vankinaan naista, joka oli ollut teljettynä jo 10-vuotta. Vuosien ajan mies oli raiskannut naista, pahoinpidellyt. Nainen oli synnyttänyt kaksi lasta vankeudessa ilman lääkärin hoitoa. Mies oli muunmuassa pahimmat haavat tikannut kalastussiimalla.

Huone oli myös täynnä hiiriä ja hyönteisiä. Vessana toimi sähköttömässä kellarissa ämpäri ja sänkynä kasa pahvia.

Naisen synnyttämät lapset ovat nyt 9- ja 3-vuotiaita. Nainen oli 19-vuotias kun hän tuli perheeseen hoitamaan Giordanon sairasta vaimoa, joka kuoli 2007. Vuonna 2007 kidnapatun naisen painajainen alkoi. Nainen ei osannut italiaa ja mies eristi hänet muusta maailmasta ja sulki lopulta kellariin.

Giordano on vapautettu vankilasta aikaisemmin vuonna 1999. Tällöin mies istui 4-vuotta samasta syystä. Mies vapautettiin hyvän käytöksen takia aikaisemmin.

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.