Kahden rekan yhteentörmäys Tuusniemellä: Valtatie 9 poikki – Toisen rekan kuljettaja kuoli

Kaksi rekkaa on törmännyt yhteen Tuusniemellä VT 9:llä.

Keli on paikanpäällä luminen, osin sohjoinen. Lunta/räntää sataa hiljalleen.

Osalliset ovat säiliörekka ja tavarankuljetusrekka. Toisen rekan kuljettaja on kuollut onnettomuudessa.

Joensuusta päin tulevan rekan perävaunu oli lähtenyt luisuun ja osui vastaan tulleeseen rekkaan.

Tie on totaalisesti poikki arviolta ainakin 2 tuntia. Kiertotiet onnettomuuspaikan ohi kulkevat seuraavasti: Raskas liikenne itsenäisesti ohjautuen Kaavin ja Outokummun kautta. Henkilöautoliikenne Ohtaanniementien kautta. Liikennettä ohjataan Ohtaanniementien ja Liukonpellontien kautta.

Lähde: Poliisi

One thought on “Kahden rekan yhteentörmäys Tuusniemellä: Valtatie 9 poikki – Toisen rekan kuljettaja kuoli

  • 29.11.2017 at 16:46
    Permalink

    Taas harvennettiin työnsankareita, jotka pitävät tämän mätänevän maan pyörimässä. Paskanjauhajat ja aivopiereskelijät itkevät vihapuhetta, joka on vain arvoistaan palautetta heidän pähkinän kokoisten aivojensa tuotteista, joissa ei päätä eikä häntää. Mutta yksi ja sama asia koskee niitä kaikkia (älynväläyksiä). Jokainen niistä polttaisi helvetillisen määrän verorahaa sellaiseen ”hyötysuhteeseen” Suomen kannalta, että saunanpesän lämmittäminenkin sillä euro määrällä olisi tuhat kertaa järkevämpää suomalaisen veronmaksajan kannalta, koska sekin raha palaisi täällä Suomen taivaalle sen sijaan kuin lisäisi tulevaisuuden kumulatiivisen kanimaisesti kertautuvia kerrannaisvaikutuksia uusien uussuomalaisten elätettävien ”kestävyysvajeen” ja ”huoltosuhteen” kellistäjillä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.