Katumaasturi töytäisi lasta Helsingissä ‒ Poliisi tahtoo tavoittaa kuljettajan

Valkoinen katumaasturi töytäisi maanantaina 6.11.2017 noin kello 14.30 suojatietä ylittänyttä lasta Albertinkadun ja Pursimiehenkadun risteyksessä Helsingin Kampissa. Kuljettaja pakeni paikalta, kun lapsen äiti kertoi soittavansa poliisit.

‒ Lapsi selvisi onneksi tilanteesta säikähdyksellä. Olemme saaneet tilanteesta valvontakameratallenteen ja kaipaamme nyt vihjeitä kuljettajan tunnistamiseksi. Yksinkertaisinta olisi, jos kuljettaja ilmoittautuisi itse poliisille, toteaa rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitokselta.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Auton merkki ja malli on liitteenä olevien valvontakamerakuvien perusteella Cadillac Escalade.

Kuljettajan tunnistamisessa auttavat vihjeet voi ilmoittaa virka-aikana numeroon +358 295 476 174 tai sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki(at)poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

One thought on “Katumaasturi töytäisi lasta Helsingissä ‒ Poliisi tahtoo tavoittaa kuljettajan

  • 29.11.2017 at 10:44
    Permalink

    Tosi rikas suomalainen tai rikastuttaja geelipää ”taskurahoineen”. Nykyään pääsääntöisesti karataan rikospaikalta jättäen uhri nuolemaan haavojaan kuin sen sijaan olisi mies ja vastaisi teostaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.