Moottorikelkkailija hukkui Sodankylässä

1

Moottorikelkalla liikkunut ulkopaikkakuntalainen mies hukkui Sodankylän Unarijärvellä ajettuaan sulaan tiistaina 28.11. Miestä ryhdyttiin etsimään tiistai-iltana, kun hän ei palannut majapaikkaansa eikä häneen saatu yhteyttä.

Kun järveltä löytyi sula, johon johti moottorikelkan jäljet, etsijät soittivat hätäkeskukseen. Lapin pelastuslaitoksen sukeltaja löysi miehen kuolleena avannosta illalla kello kymmenen jälkeen.

Poliisi haluaa muistuttaa, että jääpeite vesistöjen päällä on arvaamaton erityisesti näin alkutalvesta sekä keväällä. Pyydämme jäällä liikkujia noudattamaan erityistä huolellisuutta. Turvalliseen mottorikelkkailuun jäällä löytyy ohjeita mm. internetistä.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. Huonot ovat jäät pohjoisessakin. Niin huonot, etteivät edes paikallisetkaan voi sitä todeksi uskoa, vaan elävät ”menneessä”. Mikään ei ole enää kuten ennen.
    Mutta, jos ei ole rotuja ja kaikki ovat yhtä ”päteviä”. Miksi sitten on erilaisia jäitäkään olemassa. Uuden agendan ja valaistumisen kannalta katsottuna kaikki jää on Teräsjäätä riippumatta siitä mitä se todellisuudessa on fyysiseltä rakenteeltaan. Eli kaikki jää on yhtä ”hyvää” ja jos hyyhmäksi haukkuu. Syyllistyy viha jääpuheeseen loukaten jään habitusta ja sen alkuperäistä rakennetta. Tämähän vielä voidaan tietenkin kruunata sillä, että valtamedia puhuu aina ”teräsjäästä” ja kun ihmisiä hukkuu hyyhmään tai virtapaikoille, siitä pidetään suu supussa ja ollaan kuin kusi sukassa. Jos joku rohkenee feissarissa kertoa viikossa hukkuneen 20 ihmistä. Hänet feissari bannaa ja vihreä pieni menninkäinen vetää polpoon, jossa valhettelijaa pidetään 6 kk aiheetta ja yli enimmäispidätysajan vastoin kaikkia ihmisoikeuslakeja ja säädöksiä. Mongerrus YLE:ssä ilmeisesti pahan migreenin sairastunut äärisuvakki kerrankin löytää sisältään pienen ihmisen moittien tälläistä kohtelua. Siitä riemastuu koko Suomen suvaitsevaiset suvaitsemattomat ja ihmisystävälliset väärin ajattelevien ihmisten hirttäjät sellaiseen raivoon ja demoniseen tilaan, joka antaa sellaisen kuvan, että tosiaankin sinne Niuvanniemeen vietäviä ”oikein ajattelijoita” on olemassa kuin sen sijaan sinne tuputetut väärinajattelijat ovatkin vain ihmisiä, jotka pitävät jalkansa tukevasti maassa ja päänsä selvänä kylmällä järjen valolla, eikä khattia puremalla.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.