MTV: Teinipoika työnsi käynnissä olevan sähköhammasharjan sammuneen kaverinsa peräsuoleen

6
MTV uutisoi, että Lapin käräjäoikeudessa on puitu loppusyksyn aikana epätavanomaista tapausta. Raiskauksena vireille laitetussa oikeusjutussa pähkäiltiin, oliko humalainen 17-vuotias nuorukainen työntänyt sähköhammasharjaa sammuneen kaverinsa peräsuoleen tahallaan.

Tapahtuma sijoittuu viime huhtikuulle, jolloin kaverukset olivat nauttineet alkoholia sillä seurauksella, että uhriksi joutunut mies oli sammunut sängylle alushoususillaan.

Paikalla ollut todistaja kertoi, että 17-vuotias oli herätellyt sammunutta kaveriaan käyttämällä sähköhammasharjaa, jolla hän oli tökkinyt miestä pakaroihin sekä alushousujen etupuolelle.

Todistajan mukaan vähän ajan kuluttua nuorukainen oli työntänyt käynnissä olevan, ilman harjaosaa olleen sähköhammasharjan uhrinsa pakaroiden väliin. Todistaja kertoi, että sammunut mies oli myöhemmin herännyt ja kävellyt olohuoneeseen edelleen käynnissä oleva hammasharja housuissaan.

Oikeudenkäynnissä uhri kertoi, ettei muistanut tapahtumia, mutta oli kotiin päästyään huomannut alushousujensa olleen veriset. Mies sanoi tulleensa seksuaalisesti hyväksikäytetyksi.
Tapauksessa syytettynä ollutta nuorukaista syytettiin raiskauksesta, mutta hän kiisti syyllistyneensä rikokseen. Hän vetosi päihtymyksestä johtuvaan muistamattomuuteen.
Lapin käräjäoikeus totesi todistajan kertoman perusteella, että sähköhammasharja oli työnnetty ainakin uhrin pakaroiden väliin ja peräaukon läheisyyteen, ja että hammasharja oli käynyt myös uhrin peräsuolessa.
Käsiteltävän teon seksuaalisesta motiivista tai peräaukkoon tunkeutumisen tahallisuudesta ei esitetty tarpeeksi näyttöä raiskaussyytteen tueksi, joten syytetty sai tuomion pahoinpitelystä nuorena henkilönä.
Rangaistukseksi 17-vuotiaalle määrättiin neljän kuukauden ja 15 päivän ehdollinen vankeusrangaistus. Hänet määrättiin myös vuoden ja kolmen kuukauden mittaiseen valvontaan. Vahingonkorvauksia hän joutuu maksamaan uhrilleen noin 2500 euroa.
Lähde: MTV

6 KOMMENTIT

  1. Pitääkö tuoteselosteiden ”perusteellisuus” vetää amerikkalaiselle tasolle, jossa lista, johon kyseistä ” ”tuotetta” nimenomaisesti EI VOI käyttää on kymmenien mailien mittainen vain siksi, että yritys säästyisi joukkokanteiden luvatussa maassa Yhdysvalloissa satojen miljoonien oikeusvaatimuksilta ja kuluilta ”pettyneiden” kuluttajien nostamissa ceisseissä.

  2. Tuomittiinko rikoksentekoväline menetetyksi valtiolle?
    Entä saiko tuomittu kiellon käyttää sähköhammasharjaa?
    Tuollanen sähköhammasharja on ihan perseestä.

  3. Missä on nykynuorten huumorintaju?
    70-luvulla työntelimme sammuneiden kavereiden anuksiin mm. kynttilän tai nipun spagettia. Koskaan ei ketään haastettu oikeuksiin, naurettiin vaan porukalla.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.