Äärivasemmisto leimaa 612-soihtukulkueen fasistiseksi

Äärivasemmistolainen Varsiverkosto on julkaissut verkkosivuillaan artikkelin, jossa se leimaa isänmaallisten tahojen järjestämän 612-soihtukulkueen äärioikeistolaisten fasistien ja natsien tapahtumaksi.

Äärioikeisto-sanaa toistellaan kirjoituksessa useita kymmeniä kertoja. Totuttuun tapaan kirjoituksessa otetaan esille myös rasismi ja naisviha, seikat joista vihervasemmisto alati jaksaa isänmaallisia syytellä.

Varisverkoston artikkelissa käytetään luvatta useita 612-kulkueen järjestäjän ja muiden tahojen ottamia valokuvia kulkueesta viime vuosilta, sekä iltapäivälehdistön kuvamateriaalia ja grafiikkaa.

Artikkelissa kerrotaan Jimi Karttusen kuoleman olevan tappo, vastoin oikeuden lainvoimaista päätöstä. Kun muun muassa Loldiers of Odin -pelleryhmällä oli tapana syytellä isänmaallisia tahoja keppihevosella ratsastamisesta, niin nyt sopii kysyä, että kuinka monta vuotta vihervasemmistolaiset ratsastavat Karttunen-nimisellä keppihevosella.

Kun häiriökäyttäytymisestään, väkivaltaisista tempauksistaan ja paikkojen hajottamisistaan tunnetuksi tulleella äärivasemmistolaisella anarkistiaineksella ei ole muitakaan tapauksia, joihin voisi vedota, otetaan aina esille tapaus Karttunen.

Yleisesti ottaen isänmaallisten käytös on ollut kulkueissa ja mielenilmauksissa järjestäytynyttä, hillittyä ja lakia noudattavaa. Vasemmiston virkavaltaa ja eri mieltä olevia ihmisiä kohtaan epäkunnioittavaa, suorastaan aggressiivista käytöstä voi katsoa seuraavilta videoilta:

Kuten videoilta on havaittavissa, aina kun jossain tapahtuu, paikalla on ainakin Jari Laine. Pari vuotta sitten hän uhriutui väittäessään, että poliisi olisi ampunut häntä kumiluodilla silmään.

Viime vuonna Laine soluttautui isänmaallisten kulkueeseen ja alkoi pahoinpidellä sen osallistujia. Poliisi otti riehuvan Laineen kiinni, mutta teki suuren mittakaavan munauksen laittamalla hänet samaan ”maijaan” yhden hänen uhrinsa kanssa.

Kädet ja jalat vapaana ollut Laine pahoinpiteli puolustuskyvytöntä, poliisin nippusiteisiin laittamaa uhriaan poliisiauton takatilassa. Syyttäjä ei nähnyt poliisin toiminnassa moitittavaa. Laine itse kehuskeli teollaan verkossa, kertoen ”pahoinpidelleensä sian”.

Vaikka tietyt vuodesta toiseen häiriötä aiheuttavat henkilöt ovat poliisin tiedossa, ei poliisi kuitenkaan aio ylikomisarion Seppo Kujalan mukaan suorittaa ennaltaehkäiseviä kiinniottoja, vaikka se periaattessa olisikin mahdollista Suomen lain puitteissa.

Katso myös:

6 thoughts on “Äärivasemmisto leimaa 612-soihtukulkueen fasistiseksi

  • 30.11.2017 at 16:01
    Permalink

    ”Poliisi otti riehuvan Laineen kiinni, mutta teki suuren mittakaavan munauksen laittamalla hänet samaan ”maijaan” yhden hänen uhrinsa kanssa.”

    Se ei ollut varsinainen munaus vaan täysin tahallinen teko.

    Reply
    • 1.12.2017 at 06:17
      Permalink

      Heh, itse olisin jopa toivonut joutuvani tuon vihaisen läskipalleron kanssa samaan maijaan.Ihme alistumista tältä kansallismieliseltä jos luuli että saa sympatioita kun ottaa nokkansa. Riemuhan oli rajaton lehtiä myöten kun ”kova” natsi sai otasaluuhunsa.

      Reply
  • 30.11.2017 at 18:01
    Permalink

    Somalit vittuilevat ihan sujuvasti poliisille ja poliisi senkun hymyilee. Hyvät toverit,kohta jaetaan kiväärit ja syy on hallituksen ja lepsun poliisin.
    Kohta on myöhäistä alkaa sopimaan asioita kun on menty näinkin pitkälle.
    Katsokaa mitä tapahtuu itsenäisyysjuhlissa.

    Reply
    • 30.11.2017 at 18:16
      Permalink

      Mahtaa se tavallista rivipoliiisia vituttaa olla viran puolesta ja mädän päällystön käskystä cuckoldi ja pitää hymynaamaria vaikka uusi herrasväki halveksii ja vittuilee päin naamaa, ja vasukit heittelevät kivillä, pommeilla ja soihduilla.

      Reply
  • 30.11.2017 at 19:49
    Permalink

    EU:n, Suomen maanpetturi -hallituksen ja Unkarin juutalaisen George Soroksen nisiä imevät räyhä-pulla-pojat vielä kovanyrkkisine jätkättärineen ovat jälleen valmiina kunnioittamaan Suomen itsenäisyyspäivää, jota vielä korostaa sen täyttäessä kuolinvuoteellaa kokonaista 100-vuotta, joka on itse riippumattomista syistä sairastanut viimeiset 23-vuotta EU-dementiaa sen edesvastuuttomien ja kyltymättämästä ahneudestaan sekä valheellissuudestaan tunnettujen johtajien petoksen tuloksena väärin todistuksin ja vastoin kaikkia pykäliä julistanut tuon kunnakkaan Suomi -vanhuksen holhouksen alaiseksi muka muistamattomuuden ja dementoituneisuuden takia, vaikka itse ”vanhus” oli terve järkinen ja täynnä sitä kunniakkuutta jota se nuorella iällä tunsi sykkivän rinnassa. Mutta käärmemäisen katalat perikunnan nauravat sukulaiset kaksihaaraisine kilineen ja kylmän lasittuneine silmineen olivat valmiit antamaan viimeisen iskun myrkkyhampaistaan nuorena niin voimakkaan, mutta jo heikenneen Suomi-vanhukseen vain siksi, että nuo tunnottomat ja kunnottomat ovat myyneet sielunsa, kunniansa ja periaatteensa isänmaattomalle rahalle ja mammonalle välittämättä siitä hyysin paskatornin vertaa kuinka tälle pohjoiselle maalle ja sen suoraselkäiselle kansakunnalle tulee käymään. He eivät tunne omantunnon tuskia sen enemmpää kuin palkkamurhaaja tapettuaan uhrinsa, vaan kerkeästi tarkistaa onko rahakirjekuoressa sovittu summa palkaksi maksettuna.

    Reply
  • 30.11.2017 at 19:55
    Permalink

    Tuossa alimmassa vasemmistomannekiinin pin-up- kuvassa näkyy kyllä oikein näyttävästi rasva/hepa/kirroosimaksan laajentama vatsaontelo.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.