Emma Kari innoissaan: Inhimillisyys voitti ja paperittomien palvelut hoidetaan kuntoon!

Vihreiden kansanedustaja Emma Kari on helpottunut Helsingin kaupunginvaltuuston päätöksestä. Kari kirjoittaa Facebook-sivullaan:

”Tänään nähtiin Helsingin valtuustossa se häpeällinen hetki, kun sosialidemokraatit olivat valmiita halla-aholaisten tavoin palauttamaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten palveluiden parantavan esityksen. Inhimillisyys kuitenkin voitti äänin 45-39 ja paperittomien palvelut hoidetaan kuntoon!

Helsinki on jo vuosia tehnyt inhimillisempää politiikka kuin tämä maa muuten, koska Helsingissä kokoomuksella ja perussuomalaisilla ei ole enemmistöä. Helsingissä vihreät, sosialidemokraatit, vasemmistoliitto ja rkp ovat rinta rinnan puolustaneet inhimillisyyttä ja tasa-arvoisia palveluita.

Kun vuonna 2012 Helsinki hyväksyi ponteni seurauksena sen, että alamme tarjota paperittomille lapsille ja raskaana oleville naisille neuvolapalveluita. Kokoomus ja perussuomalaiset keksivät tekosyyn toisensa jälkeen miksi prosessia vaikeutettiin ja hidastettiin. Kuitenkin vihreät, sosialidemokraatit, vasemmistoliitto ja rkp totesivat, etteivät tekosyyt keplaa. Me halusimme pitää jokaisesta lapsesta huolta. Ja näin jokainen lapsi pääsi hoitoon.

Tänään sosialidemokraatit halusivat itse prosessisyihin vedoten palauttaa esityksen siitä, että pienet lapset pääsisivät kriisimajoitukseen ja kaikki ihmiset saisivat välttämättömäntä hoitoa. Prosessi on politiikassa aina tekosyy kun halutaan estää päätös. Kuusi demarivaltuutettua kuitenkin äänestivät oman ryhmänsä esitystä vastaan. Kiitos heille!

Tämä päivä on hyvä muistaa, kun seuraavissa vaaleissa äänestetään. Tiukassa paikassa jokaisella äänellä on väliä!”

Lähde: Facebook

Katso myös:

http://www.nykysuomi.com/2017/11/30/kiitos-helsingin-kaupunginhallitus-nyt-meilla-kulttuuri-taalla-missa-olet-rasisti-ja-natsi-jos-et-auta-laittomasti-maassa-olevaa/

8 thoughts on “Emma Kari innoissaan: Inhimillisyys voitti ja paperittomien palvelut hoidetaan kuntoon!

 • 30.11.2017 at 10:37
  Permalink

  Annammeko tuollaisten tyhjäpäiden tuhota maamme.

  Reply
 • 30.11.2017 at 10:40
  Permalink

  Helppoahan se on helpottaa oman sädekehän loistetta toisten rahoilla. Onneksi olkoon suomalainen veromaksaja! Teet työtäsi siksi että saat elättää laittomasti maassa loisivien vastiikkeettoman ja huolettoman elämisen. Toisin on suomalaisten vähäosaisten laita joilta tullaan vaatimaan rangaistusluonteista vastikkeellisuutta olemassaolostaan.

  Tuo nai… anteeksi otus on vaarallisen sairas ihminen, kuten kaikki vihreät, ja toivottavasti joku tai jokin pysäyttäisi ne ajoissa.

  Reply
 • 30.11.2017 at 10:55
  Permalink

  Sairas toi tamma on päästään.

  Reply
 • 30.11.2017 at 11:16
  Permalink

  Muistakaa Emma Kari jos joskus äänestätte. Muuten paljon onnea Helsinki, tuleva Ghetto ja No Go alue. Onneksi muutin ajoissa pois.

  Reply
 • 30.11.2017 at 13:18
  Permalink

  Terve järki ei kylläkään voittanut.

  Reply
 • 30.11.2017 at 14:26
  Permalink

  Keski-ikäiset naiset tykkää etelän tummista miehistä.

  Reply
 • 30.11.2017 at 20:54
  Permalink

  Mikä INHIMMILLISYYS VOITTI ? Vai, onko Emmalla rahat kourassa tuota päätöstä varten, ettei tarvitrse tulla meidän veronmaksajien kukkarolle, HELPPO SE ON OLLA HYVÄ toisten piikkiin. VIHERVASURIT ja muut kannattajat…. m a k s a k a a l a s k u päätöksistänne ! Minä en anna euroakaan tuohon soppaan!

  Reply
  • 1.12.2017 at 01:43
   Permalink

   Typeryys on inhimillistä joten tavallaan tämä aivopieruautomaatti on oikeassa, tosin sitä itse tajuamattaan.

   Emma pelaa toisten rahoilla. Kyseessähän on kokoomus-isin varakkaista helmoista ponnistava pökäle joka ei ole eläessään tehnyt tuottavaa työtä eikä elänyt tavallisen duunarin arkea. Siinä on helppo haihatella kun ei tarvitse tietää todellisuudesta yhtään mitään.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *