IS: Mikael Gabriel kärysi huumeista – Suoraan putkasta esiintymään tuhansille lapsille

2
Mainos

Rap-artistina tunnettu ja erityisesti lasten keskuudessa mainetta niittänyt Mikael Gabriel kärysi huumeista. Asiasta kertovan iltasanomien mukaan pormestarin perinteisillä itsenäisyysjuhlilla lähes kuusituhatpäiselle lapsiyleisölle esiintynyt räppäri tuli keikalle suoraan putkasta. Tilaisuuden järjestäjän edustaja, viestintäkoordinaattori Laura Itävaara Helsingin kaupunginkansliasta, kertoo IS:lle saaneensa tietää asiasta vasta tapahtuman jälkeen artistin omilta facebook-sivuilta.

Tapahtuman tuottaja Maarit Roschier pahoittelee tapahtunutta:

Mainos

-”Miten tällaiseen osaa etukäteen varautua ja uumoilla, että mies tulee putkasta suoraan keikalle.”

Roschier kehuu iltasanomille vuolaasti MG:n esitystä jota lapset tämän mukaan ”lapset suorastaan rakastivat häntä”. Innokkaat lapsifanit osasivat järjestäjän mukaan jokaisen kappaleen ulkoa ja tapahtuman jälkeen esiintyjä kiersi kättelemässä lapsia.

-”Ja sitten esityksen jälkeen hän menee pukuhuoneeseen ja julkaisee Facebook-päivityksen huumeiden käytöstä.”

Lähde: IS

2 KOMMENTIT

  1. ”Miten tällaiseen osaa etukäteen varautua ja uumoilla, että mies tulee putkasta suoraan keikalle.”

    No ääliötäti, miten olisi vaikka siten että olisi ottanut selvää räp-skenestä ja sen syntyhistoriasta ja skenen suhtautumisesta huumeisiin ja rikoksiin ylipäätään, ennen kuin alkaa tunkemaan rikollista roskakulttuuria lasten päihin?

  2. Sopii hyvin tähän menossa olevaan mädätykseen. Arvot kohdallan ja vapaavuorikin kuulemma tykkäsi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.