Joukkotappelu ravintolassa Helsingissä – Osallisena seitsemän henkilöä

1

Suutarilassa sijaitsevassa ravintolassa tapahtui keskiviikon ja torstain välisenä yönä ennen kello yhtä usean ihmisen joukkotappelu. Tappelussa käytettiin myös biljardikeppejä, juomalaseja ja ravintolan kalusteita.

Poliisipartio pysäytti matkalla kohteeseen auton, jossa oli viisi miestä. He osoittautuivat tappelun toiseksi osapuoleksi.

Poliisille selvisi tapahtumapaikalla, että tappeluun oli osallistunut yhteensä seitsemän henkilöä. Heistä neljää epäillään sekä törkeästä pahoinpitelystä että pahoinpitelystä ja kolmea pahoinpitelystä. Törkeästä pahoinpitelystä epäillyt otettiin kiinni ja vietiin Pasilan poliisivankilaan.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. Ihan normaalia touhua. Siis vielä on jotain toivoa. En tosin seuraa ruotsalaisten kanta-neiti-ihmisten ”kanssakäymisen” aiheuttamia ”jälkiä”, mutta oletan etteivät kantaruotsaiset uroot kykene ylittämään uusruotsalaisten miesten aiheuttamaa ”uutiskynnystä”, josta voi vain lukea ns. valhemediasta, sillä valtamediahan kertoilee meille kuinka venäläiset hirvetkin ovat ”kahnauksiin hakeutuvia” sarvipäitä ihan oikeesti eikä mitään Grimmin Veljesten satuja, Aisopoksesta nyt puhumattakaan, joka ei tiennyt vielä Kreikan talousveturin viimeisestä vaunusta yhtikäs mitään.
    Pojat pelasivat vain biljardia ja lyöntivuorosta tuli vähän riitaa. Väliäkös sillä mihin sitä keppejään ja laseja käyttää. Pitäisikö sitä nyt sitten EU-direktiivin mukaan olla peliin ja tappeluun omansa. Hiilijalanjälkinhän siinä vain suurenee. Men Finland betalar. Eli ei se ole rahasta kiinni.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.