Kiitos Helsingin kaupunginhallitus: Nyt meillä on kulttuuri täällä, missä olet rasisti ja natsi, jos et auta laittomasti maassa olevaa

Lukijan kynästä:

Sosiaalisessa mediassa lähti heti leviämään kutsut ”tänne vaan, ei ole väliä turvapaikkapäätöksillä”. Luulen, että tämä kutsu on vieläkin tuhoisampi kuin pääministerin kutsuhuuto oman talonsa luovuttamisesta turvapaikanhakijoille.

Tämä Helsingin kaupungin päätös luo Suomeen toimintatavan, jossa jokainen kunta tai kaupunki on rasistinen natsikaupunki, jos ei tee samaa päätöstä kuin Helsinki. Vihervasemmistolaisporukka onnistui taas siinä, eli normalisoimaan laittomasti maassa olevien auttamisen. Nämä samat ihmiset nyt tulevat vaatimaan tätä toimintamallia joka pitäjään. Jos et siihen lähde mukaan, olet rasistinen natsi. Käsittämätöntä!

Eilisellä Helsingin valtuuston päätöksellä romutettiin turvapaikanhakuprosessi totaalisesti.

Jatkossa kun saat kielteisen turvapaikkapäätöksen, kunnasta/kaupungista riippumatta, suunnistat vain Helsinkiin elämään normaali elämää. Tämän mahdollistaa Suomen pääkaupunki. Tämä päätös oksentaa järjestelmämme päälle ennennäkemättömällä tavalla.

Näihin kielteisiin päätöksiin on joku syy, mutta se ei näitä hörhöjä kiinnosta. Vuonna 2015 länsirajalta lappasi porukkaa siihen malliin, että järjestelmämme ovat olleet siitä asti helisemässä, ja edelleen virta jatkuu tasaisena. Viranomaiset ovat yrittäneet seuloa turvapaikanhakijoista niitä todellisia hätää kärsiviä ja jakaneet päätöksiä sen mukaan mitä nyt paperittomista saa selville. Enää ei tarvitse, sillä Helsinki loi paikan minne saa mennä kuka vaan oleskelemaan täydellä ylläpidolla. Edes terrorismi ei ole este verovaroin ylläpidettäviin palveluihin.

Nyt meillä on kulttuuri täällä, missä olet rasisti ja natsi, jos et auta laittomasti maassa olevaa.

15 thoughts on “Kiitos Helsingin kaupunginhallitus: Nyt meillä on kulttuuri täällä, missä olet rasisti ja natsi, jos et auta laittomasti maassa olevaa

  • 30.11.2017 at 10:01
    Permalink

    Toivotaan että idiotismi rajoittuu stadiin. Onneksi on olemassa paikkoja jotka ei kelpaa discoläpsyttelijöille.

    Reply
    • 30.11.2017 at 10:57
      Permalink

      Kyllä tää pasha heijastuu koko maahan, kurjistumista odotettavissa. Rahat loppuu ennen pitkää ja kaikkea supistetaan etenkin kantaväestöltä. Virheet, Vasurit, SDP, RKP ja KEPU kuitenkin pitää palvelut matuille ihan viimeiseen saakka.

      Näin se menee, jos nykymeno jatkuu.

      Reply
  • 30.11.2017 at 11:14
    Permalink

    Olisipa sellainen kansanliike, joka ryhtyisi vaatimaan Helsingin irroittamista Suomesta tai sopisi se niinkin päin, että muu Suomi irtautuisi Helsingistä… miten vaan… Demokratian keinoin tietty… vihervasemmisto saisi silloin rauhassa paskoa Helsingin asioita ja muu Suomi voisi jatkaa elämäänsä sivistyneesti. Tuskinpa yrityksetkään haluaisivat pääkonttoreitaan Helsingissä pitää jos muutaman kilometrin päässä kehäteiden ulkopuolella alkaisi sivistyneen valtion alue jossa elitaso ja turvallisuus on selkeästi korkeammalla tasolla. White flight alkaa tästä päätöksestä…

    Reply
  • 30.11.2017 at 11:32
    Permalink

    Kannattaa myös miettiä ketä jatkossa äänestää. Esityksen puolesta äänestivät Vasemmistoliitto, Vihreät, RKP, Keskusta ja puolet SDP:stä.

    TÄSSÄ LISTA JOITA ÄÄNESTÄMÄLLÄ OLET KAKKOSLUOKAN KANSALAINEN ILMAN MITÄÄN APUJA JA ETUJA. NE KUULUVAT MAAHANTUNKEUTUJILLE TULEVAISUUDESSA.

    Reply
  • 30.11.2017 at 11:41
    Permalink

    Osanottoni stadilaisille, jaan tuskanne. Mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin: ilma on täällä vähän kauempana sitten helpompaa hengittää.

    Reply
    • 30.11.2017 at 14:10
      Permalink

      Paitsi että valtio on luvannut kustantaa lystiä ensimmäiset kolme vuotta ja luultavasti jatkossakin koska Helsinkiläisten veronmaksajien rahat eivät tule yksin riittämään laittoman matuvyöryn vastikkeettoman elämän kustantamiseen. Se tarkoittaa sitä että jokainen veronmaksaja suomessa joutuu osallistumaan tämän rikollisen päätöksen kustannuksiin.

      Reply
  • 30.11.2017 at 15:01
    Permalink

    Karin ”lapset” on niitä Siplän karvalapsia, jotka on olleet lapsia 20 vuotta sitten.

    Reply
  • 30.11.2017 at 17:02
    Permalink

    Vaikka rajattomasti tartuntojen saaneet jäisikin Helsinkiin, koko Suomi osallistuu tän avoimen piikin maksuun. Oliko se joku hepatiitti, vai tubi, jonka hoito yhdelle vuodessa n.500.000€ Eli jos ens maanantaina lappaa Haparandasta 100.000 tartunnan saanutta tekee se 50 miljardia vuodessa. Kukaan ei pysty ennustamaan, kuinka paljon tulee, kun tälläinen kutsu muslimeille lähetetään.

    Reply
  • 30.11.2017 at 19:36
    Permalink

    Ääliöt tekee ääliömäisiä päätöksiä.

    Reply
  • 1.12.2017 at 01:07
    Permalink

    HELLsinki -laittomien maahantunkeutujien luvattu maa.

    Reply
  • 1.12.2017 at 06:34
    Permalink

    Tulette vielä katumaan. Hell sinki on muutaman vuoden sisällä saatanan iso gehtto jossa ei voi turvallisesti kävellä kadulla edes päiväsaikaan tietyillä alueilla, puhumattakaan pimeän aikaan. Se täytyy sanoa että hienoa että imuroitte muualta maasta nuo loisijat.

    Reply
    • 1.12.2017 at 13:39
      Permalink

      Nomen est omen, HELL sink says wellcome to pa(h)olaiset…

      Reply
    • 1.12.2017 at 16:07
      Permalink

      Eikä ole ”parempi” porukkakaan turvassa sillä länsimetro levittää paskan Espooseen 🙂

      Reply
  • 4.12.2017 at 13:27
    Permalink

    Niin, kuinka moni huomaa, että nuo discoläpsyttelijät valtaavat kunnalliset valtuustot ja sitten on vuorossa eduskunta jne. Kebabbi luo valtaa ja väljyyttä, halal-teurastus parvekkeille, 4 vaimoa ja kaiken maksaa ”valtio” tai ”sosiaali”, nyt kela. Siinä muutama tavoite

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.