Mauri Peltokangas Helsingin päätöksestä: Kusivat nyt väkevästi reisilleen ressukat

Mittavan seuraajajoukon itselleen Facebookissa kerännyt Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas (ps) kommentoi Facebookissa Helsingin kaupunginvaltuuston tuoretta päätöstä tarjota paperittomille kattavat ilmaiset edut ja palvelut. Peltokangas kirjoittaa:

”Satavuotiaassa Suomessa päätettiin eilen avata koko maailman avoimien ovien hollitupa ja terveyskeskus…

Sanalle idiootit löytyi myös mielestäni selkeä synonyymi. Se on Helsingin kaupunginvaltuuston eilinen enemmistö.

Pääkaupungissamme tehtiin kaikessa ymmärryksessä, räikeästi, Suomen hallituksen maahanmuuttopolitiikan hengen vastainen päätös. No… Sipilä on varmasti onnen kiimassa ja Orpo laskee onnellinen hymy naamallaan sidosryhmiensä tulevaa tiliä.. ”Raivaajahenkinen” ministeri Terho äänesti kuulemani mukaan, tyhjiin housuihinsa tuijottaen tyhjää.

Katson, että Helsingin vihervasemmisto, ituhipsterit ja muut mukana äänestäneet julistautuivat päätöksellään kaiken normaalin järjen ulkopuolelle…. ja väkevästi. Tällaiseen ei liene lääkettä.

Nyt on viisainta kertoa kaikille maassa laittomasti loisiville diskoläpsyttelijöille mistä irtoaa huolenpitoa, ylöspito ja rakkautta.. ilmaiseksi.
Näin saadaan koko savanni siirtymään saman kuplan alle kerralla.

Muistakaa luku 0,03%😂 kerron nyt etukäteen, että kusivat nyt väkevästi reisilleen ressukat.

#aivotnarikassa
#luulinnähneenikaiken

Lähde: Facebook

4 thoughts on “Mauri Peltokangas Helsingin päätöksestä: Kusivat nyt väkevästi reisilleen ressukat

 • 30.11.2017 at 12:56
  Permalink

  Jos Loikkari Terho äänesti tyhjää niin sen pitäisi pyytää anteeksi tekoaan. Ministeri Terho vaatii anteeksipyyntöä kirjailijalta joka mollasi ihmisiä jotka eivät osaa Ruotsia.

  Reply
 • 30.11.2017 at 13:42
  Permalink

  Just joo.. no terho äänesti oman pään sisällön mukaan.. eihä siä muutenkaa mikää liiku.

  Reply
 • 30.11.2017 at 14:10
  Permalink

  Vieläkö helsinkiläiset äänestävät samoja kudipäitä????

  Reply
 • 1.12.2017 at 06:21
  Permalink

  Hell sinki onnittelut, saatte muutkin maan matut vaivoiksenne. Runsaat tuet, lääkäripalvelut mistä kantasuomalainen voi vain haaveilla, mitä luulette että tapahtuu Suomen vokeissa kun sana leviää. Maaseudun kurjuudesta pääkupunkiseudun iloon ja yltäkylläisyyteen. Hienioa vapaavuori ja muut vihreät kommunistit.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.