Mies ryöstettiin Lahdessa puukolla uhaten – Poliisi pyytää havaintoja

2

Mies ryöstettiin puukolla uhaten Lahdessa Niemenkadun ja Lepolankadun välisellä hiekkapolulla eilen torstaina 30.11. hieman ennen puoli kuutta illalla.

Tekijä oli ensin kysynyt kelloa. Tämän jälkeen hän oli vetänyt puukon esiin ja käskenyt miestä antamaan reppunsa. Lopuksi uhrin oli käsketty kävellä Niemenkadun suuntaan. Tekijä poistui itse polkua todennäköisesti Lepolankadun suuntaan.

Viedyssä repussa oli Nikon T810 -kamera, 2 objektiivia, salama, kovalevy ja muita kameran tarvikkeita.

Ryöstöstä epäilty mies oli kantasuomalainen, iältään 30–40-vuotias, noin 185 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Hän oli pukeutunut tummiin vaatteisiin, ja hänellä oli päässään huppu, jonka alta näkyi pieni hatun lippa. Hänellä oli hanskat kädessään ja ryöstön jälkeen mukanaan musta reppu.

Tapausta tutkitaan törkeänä ryöstönä. Poliisi pyytää mahdolliset vihjeet ja havainnot sähköpostiosoitteeseen pitkakestoinentutkinta.ph.hame@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. hame-poliisi tekee niin väärin, niin väärin kirjoittaessaan lentokoneella taivaalle ”Tekijän olleen kantasuomalainen”. Mahtoi poliisilaitoksella kuohuva poksahtaa, vaikka se olikin varattu elttaantuneelle Suomen 100. itsenäisyyspäivälle. No, enemmänhän tuo sytämmestä tuli kuin houraisen Suomen muka-syntymäpäivät.

  2. No kylläpä nyt tuli etninen tausta esille ilman mitään tunnontuskia?

    Mutta mikä parasta ja suorastaan huojentavaa ajatellen yleistä turvallisuudentunnetta koskien poliisien mahtavaa päättelykyä johon turvatkaamme; Mies on ryöstänyt repun, ja suomen poliisi on saanut selville että ”Hänellä oli hanskat kädessään ja ryöstön jälkeen mukanaan musta reppu.”

    Että reppuryöstön jälkeen ryöstäjällä oli reppu. Way to go Watsons! Eipä tuota olisi osannut tavallinen tallaaja ajatella, eikä sitä muuten varmasti etsiväksi pääsisikään!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.