Minä päivänä Gävlen olkipukki palaa tänä vuonna? – Osallistu kisaan ja voita risteily! (livevideo)

2

Tuhoisan historian omaava, jopa surullisenkuuluisa Gävlen olkipukki on jälleen rakennettu. Nykysuomen Facebook-sivulla on avattu kilpailu, jossa arvuutellaan sitä, minä päivänä pukki tänä vuonna palaa.

Olkipukin polttaminen kun on lähes yhtä vahva perinne kuin itse pukin rakentaminen. Viime vuonna pukki poltettiin vain muutama tunti avajaisseremonioiden jälkeen. Jonakin vuonna pukki on tuhottu ajamalla sen yli kuorma-autolla.

Olkipukin tämän vuotisen tuhoutumispäivän oikein arvanneiden kesken Nykysuomi arpoo risteilyn Tallinnaan neljän hengen hytissä. Tutustu kilpailun sääntöihin ja osallistu kisaan Nykysuomen Facebook-sivuilla.

Olkipukin selviytymistaistelua voit seurata reaaliaikaisesti osoitteessa: http://www.visitgavle.se/en/gavle-goat

Olkipukilla on myös oma Twitter-tili:

2 KOMMENTIT

  1. Onko pukki vielä joutunut uusruåtsalaisten joukkoraiskaamaksi? -Melkoinen ihme jos ei ole…

  2. Tämä on ovela mainoskikka paikkakunnalle. Tuon saatanan olkikasan saisi palamattomaksi pienellä kikalla jos haluaisi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.