Neljä jouluvalosarjaa katosi hameen sisään – Naisella 10 aiempaa omaisuusrikosta vuoden sisällä

1980-luvulla syntynyt nainen asioi Pirkkalassa sijaitsevassa kauppaliikkeessä marraskuun viimeisenä päivänä noin klo 16.

Nainen keräsi liikkeestä neljä LED Lumihiutale-jouluvalosarjaa ja avasi tuotepaketit. Avattuaan paketit nainen kätki valosarjat hameeseensa ja poistui liikkeestä valoja maksamatta.

Tapahtunutta selvitettäessä ilmeni, että naisen epäillään syyllistyneen omaisuusrikokseen 10 kertaa aiemminkin vuoden sisällä.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Neljä jouluvalosarjaa katosi hameen sisään – Naisella 10 aiempaa omaisuusrikosta vuoden sisällä

  • 1.12.2017 at 13:29
    Permalink

    Miksi kulkee vapaana ja varastaa lisää? Häkkiin ja pitkä tuomio mutta nämä loiset eivät saa mitään tuomioita kun on tämä mustalainen status päällä. Loppujen lopuksi veronmaksaja maksaa näiden parasiittien sikailut.

    Reply
  • 1.12.2017 at 16:01
    Permalink

    Hmmm… Aikoi ilmeisesti laittaa jouluvalot ”harakanpessänsä”. Todennäköisesti romanialaisia ”EU-siirtolaisia” jonka mahdollistavat ns. Schengen sopimus. Muistan kuinka v. 1994 EU:hun liittymisäänestyksessä meitä uhattiin sillä, että jäämme syrjään ja paitsi kaikkia runsaita talouselämää buusteroittavia ”jytkyjä”, jos jäämme tuon sekalaisen srk:n ulkopuolelle näivettymään tuohivirsuissamme ja pyykimään impivaaralaista persettämme riulla sammalilla. Totta tosiaan!!! Edelleenkin syrjäiseen periferiaamme ei virtaa ulkomaista investointirahaa tai eurooppalaisia kultahammas-mersu -birssi yritysjohtajia simpsakoine sihteerikköineen, joista voi nähdä melkein kaiken. EI! Tänne ilmeisesti Finnairin bisnesluokassa Suomen hätätila-valhehtelu- hallituksen kustantamana Helsingin kinkeripiiriin saapuu sankoin joukoin romanialaisia kerjäämään ja tekemään taskuvarkauksia sekä myöskin harjoittamaan perinnettään ja kulttuuriaan myös kivijalkamyymälöihin omaan henkilökohtaiseen ”kauppakärryynsä” vinguttamaan lonkkaansa eli ts. persnettoa kauppiaalle tuottavalla ”maksuvälineellään”. Mutta onneksi kohta Helsingissä piisaa muutakin korkeakulttuurista ja huippuosaajia kautta maailman ”parhaimpien” heistä ollen heti valmiita Otaniemen piilaaksoon jo kaukaa nähtävine todistuksineen, sillä näillä Herran / Rouvan lahjoilla on viimeistä huutoa olevat ”niket” AINA väärässä jalassa.
    Ja muistakaa Suomen tunnuslauseet: Hei, me tienataan tällä… sekä …. ”Sehän ei ole keneltäkään pois!!!”

    Reply
  • 1.12.2017 at 20:53
    Permalink

    Minihameet pakollisiksi niin myymälävarkaudet vähenevät ainakin puolella.

    Reply
  • 2.12.2017 at 07:38
    Permalink

    saaga ja helena töissä ja kauppias syyllistyi rotusyrjintään kun estää näitä ”sopeutuneita” vähemmistöjä tekemästä sitä minkä he parhaiten osaa. Täytyyhän mannenkin elää kun sossu palvelut ovat menneet uussuomalaisille ja somalit ovta syrjäyttäneet heidät ykkösasemasta sossun rahan jaossa.

    Reply
  • 2.12.2017 at 10:37
    Permalink

    500 vuotta sopeutumista Suomeen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.