Sebastian Tynkkynen kertoo maailmalle hienot uutiset Suomesta – video

1

Sebastian Tynkkynen on tehnyt videon englanniksi, missä kertoo turvapaikanhakijoille totuuden Suomesta.

Videon alussa Tynkkynen pahoittelee turvapaikanhakijoille Juha Sipilän kutsua tulla Suomeen asumaan Sipilän kotiin, koska tämä oli vale. Juha Sipilä ei koskaan majoittanut yhtään turvapaikanhakijaa, joten kymmeniä tuhansia maksavat matkat olivat turhia. Näistä ei hyötynyt kuin salakuljettajat.

Tynkkynen kertoo iloisena uutisena kuinka Isis alkaa olla kaadettu. Osasyynä tähän on Suomen armeijan antama koulutus taistelijoille, jotka taistelevat Isiksen hirmuvaltaa vastaan.

Kolmantena asiana Tynkkynen mainitsee Suomesta kuitenkin saatavan ilmaisen terveidenhuollon. Tynkkynen mainitsee, ettei hoitoa kannata lähteä hakemaan suinpäin Suomesta ja jos on jo Suomessa, kannattaa suunnata suoraan Helsinkiin, Helsinki tarjoaa kaiken ruuasta lähtien ilmaiseksi. Helsinki tarjoaa kaiken.

1 KOMMENTTI

  1. Asiaa, tälläistä meinikiä se olla pitää. Varmaan Sipilä ja Orpo mumisevat tyytyväisinä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.