Väärät mielipiteet kielletään, henkirikokset hyväksytään

Suomessa on nyt saavuttu mukasuvaitsevaisuudessa pisteeseen, jonka en koskaan toivonut enkä uskonut tulevan todeksi. Se on väärien näkemysten kieltäminen.

Siitä on kysymys äärioikeistolaisen ja natseja sympatisoivan järjestön kieltämisestä. Minun ymmärrykseni mukaan jos jokin henkilö syyllistyy lainvastaiseen tekoon, niin siitä tulee rangaista laissa säädetyllä tavalla. Tämän pitää koskea kaikkia tasapuolisesti, poliittisesta tai vaikkapa uskonnollisesta kannasta riippumatta.

Nyt esimerkiksi moottoripyöräjengiläiset ovat tehneet henkirikoksia. Siitä kyseiset henkilöt on tuomittu, ja se on tietenkin aivan oikein. Silti mp-jengejä ei ole kielletty. Sen sijaan tarroja liimaava ja vääriä mielipiteitä esittävä järjestö kielletään.

Äärioikeisto on syyllistynyt muutamaan lainvastaiseen tekoon, ja eräs pahoinpitely on ollut siitä ikävänä esimerkkinä. Äärivasemmistolaiset, äärivihreät ja anarkistit ovat syyllistyneet määrällisesti paljon useimmin erilaiseen väkivaltaan ja omaisuuden tuhoamiseen. Sitä hyssytellään, koska se on vallitsevan punavihreän ideologian mukaisesti sitä parempaa väkivaltaa.

Kaiken kaikkiaan seurauksena on vastakkainasettelun kärjistyminen. Mennään ojasta allikkoon.

Reijo Tossavainen

One thought on “Väärät mielipiteet kielletään, henkirikokset hyväksytään

  • 1.12.2017 at 13:32
    Permalink

    jos se onkin nimestä kiinni, mitä asioita saa esittää, hyvä nimi olisi äärivasemmistolainen vihreäoikeistoliike

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.