Donald Trump on erottanut turvallisuusneuvonanatajansa luottamuspulan vuoksi

0

Donald Trump kertoo twitterissä, että hän on erottanut turvallisuusneuvonantajansa Michael Flynnin.

Flynn sai perjantaina syytteen valehtelusta liittovaltion poliisille FBI:lle.

Flynn myönsi valehdelleensa keskusteluistaan joulukuussa 2016;sta Venäjän Yhdysvaltain-suurlähettilään Sergei Kisljakin kanssa.

Trump twiittaa, että on joutunut erottamaan Flynnin, koska tämä valehteli varapresidentille sekä FBI:lle. Hän myöntää syyllistyneensä noihin valheisiin. Se on harmi, koska hänen toimensa siirtymän aikana olivat lailliset.

Ei ollut mitään salattava!

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.