Jussi Halla-Aho: Perussuomalaisten kannatus kärsii edelleen hajaannuksesta

1

Jussi Halla-Ahon mielestä perussuomalaisten kannatus kärsii edelleen hajaannuksen tuottamasta hämmennyksestä.

Perjantaina Yle julkisti marraskuun puoluekannatusarviot, jossa perussuomalaisten kannatus oli noussut 6.9 %:sta 8.4 %:iin.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho arvioi Limingan luontokeskuksessa pidetyssä puolueen Pohjois-Pohjanmaan piirin syyskokouksessa 2.12 lauantaina, että kesällä tapahtunut puolueen eduskuntaryhmän jakautuminen ja sitä seurannut puolueen hajaannus on hämmentänyt kannattajia. Kannattajat eivät ole kaikonneet tai karanneet muihin puolueisiin vaan ovat ennemminkin jääneet odottelemaan asemalle.

Heidät voidaan saada sieltä takaisin. Se tapahtuu pysymällä uskollisena niille linjoille, joita meillä on esimerkiksi puolueen ohjelmassa. Kyse on siitä, kokevatko kannattajat meidät uskottavaksi poliittiseksi toimijaksi. Meidän pitää nostaa työmme laatua, Halla-aho sanoi.

Itse piirin kokouksessa ei tapahtunut yllätyksiä Ahti Moilanen valittiin yksimielisesti piirin puheenjohtajaksi.

Mainos

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.