Pyöräkuormaaja törmäsi 10 vuoden ikäiseen tyttöön

3

Pyöräkuormaaja törmäsi polkupyörällä Iisalmessa Tiirankatua ylittämässä olleeseen kymmenen vuoden ikäiseen tyttöön perjantaina ennen aamuyhdeksää. Tyttö oli ajanut Uikunpolkua pitkin ja hänellä oli onnettomuushetkellä tarkoitus ylittää Tiirankatu suojatietä pitkin ajaen.. Pyöräkuormaaja oli tullut Tiirankatua tytöstä katsoen vasemmalta puolelta. Pyöräkuormaajan kauha oli osunut pyöräilijään ja polkupyörä oli jäänyt pyöräkuormaajan alle. Pyöräilijä itse oli lentänyt maahan ja hän sai kasvoihinsa pintanaarmuja ja toiseen käteen tuli ruhjevamma.

Pyöräilykypärä ilmeisesti pelasti pyöräilijän pahemmilta vaurioilta.

Pyöräkuormaajan kuljettaja oli tytön mukaan pysähtynyt kolarin jälkeen ja kysynyt tytöltä tämän vointia. Miehellä oli ollut päällään oranssi työtakki. Kuljettajan henkilöllisyys ei ole poliisin tiedossa. Tapahtuneen selvittämiseksi pyydetään häntä ottamaan yhteyttä poliisiin. Soittamalla poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai laittamalla siitä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Artikkelikuvan pyöräkuormaaja ei liity tapaukseen
Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. ”Kysynyt tytön vointia.” Todella liikuttavaa. Olisi soittanut ambulanssin ja poliisin paikalle. Toki pyöräkuormaajankuljettaja osoitti sellaista ”vastuunkantoa” kuin nykyhallituskin ja etenkin tuon sanan suojeluspyhimykseksi nostettua Jyrki Kataista.
    Lapsi on aina vain lapsi ja aikuisella on vastuu kantasuomalaisten lasten hyvinvoinnista, sillä harvinaisuudessaan nuo arvoesineet ovat arvokkaimmista arvokkaimpia.
    Kantasuomalaisesta lapsesta huolimatta heidän kasvatuksestaan huolehtivista päiväkodeista ja kouluista sentään suurin osa tulee hyödyttämään tätä maata toisin kuin tänne hankitut partalapset ja toisen polven mutias -sikiöt, jotka ovat jo kohtussa kuulleet mitä tässä suomalaisessa yhteiskunnassa kannattaa olla tekemättä.

  2. nuo nivelrunkoiset traktorit on taitoajajille, niillä saa äkkiä kolhaistua kummastakin päästä, edestä ja takaa, kun niissä on akseliylitystä Kauhalla varustettuna, pelkkä ryhmittäytyminen vaatii pelisilmää enemmän kuin normi traktorilla..kauha heilahtaa sivulle aika ronskisti käännyttäessä

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.