Maltan poliisi pidättänyt 10 epäiltyä journalistin murhasta

Maltan poliisi on pidättänyt 10 epäiltyä toimittaja Daphne Caruna Galizian murhasta.

Kohta tulee kuluneeksi melkein kaksi kuukautta siitä kun hänet murhattiin autopommi-iskussa. Pääministeri Joseph Muscat sanoo, että kaikki nyt pidätetyt ovat Maltan kansalaisia ja suurimmalla osalla heistä on rikosrekisteri.

Poliisilla on nyt 48 tuntia aikaa kuulustella epäiltyjä ja sen jälkeen heidän on tehtävä päätös vangitsemisesta tai vapauttamisesta.

Caruna Galizia 53 murhattiin 16.10.2017 kun hän poistui kotoaan Pohjois-Maltalla. Hän oli erittäin suosittu blokkaaja joka käsitteli julkaisuissaan armottomasti eri poliitikkoja yli puoluerajojen. Viime aikoina hän sai paljon julkisuutta Panaman paperivuodon yhteydessä, jossa hän osoitti miten maailman rikkaimmat ihmiset käyttivät veroparatiiseja häikäilyttömästi hyväkseen, sekä miten johtavat virkamiehet ja hallitus oli vastuussa korruptiosta ja rahan pesusta.

3 thoughts on “Maltan poliisi pidättänyt 10 epäiltyä journalistin murhasta

  • 4.12.2017 at 23:58
    Permalink

    Poliittinen murha, milloin hölmölässä???

    Reply
  • 5.12.2017 at 05:19
    Permalink

    Poliittiset murhat tulevat olemaan Euroopassa arkipäivää tulevaisuudessa. No miksi, Eurooppaan on päästetty ihan tarpeeksi näköalattomia turhautuneita nuoria miehiä.Huomaavat ja kunhan kototuvat miten saa eniten aikaan pelko, päättäjissä. Tavallinen kansa vain ihmettelee menoa ja ei ole moksiskaan.

    Reply
  • 5.12.2017 at 06:10
    Permalink

    Toimeksiantajia ei tietenkään saada selville. Hehän johtavat maailmaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.