Mikael Jungner pitää äänestäjiä hölmöinä – Huhtasaari: Ylimielistä

10

Entinen Ylen pääjohtaja ja entinen SDP:n kansanedustaja Mikael Jungner kyseenalaistaa äänestäjien älykkyyden. Jungner kirjoitti tänään Twitterissä:

”Huhtasaaren hölmön kommentin takana saattaa olla myös puhdas vaalitaktiikka. Lähes puolet äänestäjistä kun on keskimääräistä tyhmempää porukkaa :)”

https://twitter.com/MikaelJungner/status/937634112583667714

Twiitissä jäi epäselväksi, mitä tiettyä Huhtasaaren kommenttia Jungner tarkoittaa. Twiitti ei jäänyt huomaamatta perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaareltakaan, joka kommentoi Jungnerin twiittiä seuraavasti:

Fantastisen ylimielistä.

Lähde: Twitter

10 KOMMENTIT

  1. Junger itse on tyhmempi kuin yksikään ainut Papukaija. Puhui se sitten tai ei.
    Twitter tekee siinä suuren palveluksen, että se paljastaa kirjoittajansa AÖ:n, sillä mitä enemmän politiikko tai ns. vaikuttaja ”hölöttää” kenenkään ”oikolukematta” tai editoimatta hänen ajatuksenjuoksuaan. Sen pikemmin näkee kyseisen henkilön arvostelukyvyn ja suhtautumisen Suomen kansaan, joka nyt kuitenkin on nämä politiikot äänestäneet Arkadianmäelle kumartelemaan EU:n Moolokin kitaa. Mutta näinhän se wanha totuus meneekin, kun suomalaiset politiikot kumartavat EU:ta, he samalla pyllistävät Suomen kansalle. Nämä juurettomat isänmaanpetturit kuvittelevat olevansa vahvoillakin hylätessään suomalaisen peruskallion lähtiessään EU:n hetteikölle, joka on kangastuksia täynnä ja ”toveruutta”, joka on lujuudessaan yhtä stabiilia kuin hirttolavan rasvattu luukku. Kun Suurlähetystön katolta paetaan hekoihin tungeksuen on se yhtä varmaa kuin kuolema, etei sitä viimeistä luvattua hakumiestä saavukaan koskaan.

  2. Tilastollinen totuushan on, että puolet äänestäjistä on keskimääräistä tyhmempiä samoin kun puolet äänestäjistä on myös keskimääräistä lyhyempiä, köyhempiä, jne…

  3. jos mull olis tollane naama vaihtaisin ehdottomasti… tai kulkisin naamari päässä…ettei kukaan sais tartuntaa…

  4. Junger on antanut itsestään aika tyhmän vaikutelman. On jo aiemminkin tuonut typeryytensä esiin useasti.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.