Onko Töölöntorin itsenäisyyspäivän ”lastentapahtuma” vilpitön? – Sama aika ja paikka kuin 612-soihtukulkueella

2

Kansallismielisten 612-soihtukulkue lähtee perjantaina Helsingin Töölöntorilta kello 18.30. Tämä on ollut tiedossa jo pitkän aikaa.

Nyt ihan viime metreillä ikään kuin sattumalta samaiselle Töölöntorille on alettu järjestää ”kaikille lapsille ja lapsenmielisille” suunnattua ”Suomi 100-vee synttärit” -tapahtumaa. Paikan lisäksi myös ajankohta osuu päällekkäin soihtukulkueen kanssa.

Lastentapahtuman ennakkomainonnassa luvataan, että tilaisuudessa on alpakoita, pupuja, jumppa-disko ja paljon muuta. Tapahtuman 27.11. perustetulla Twitter-tilillä on äänestys, jossa voi äänestää kappaletta, jota tapahtumassa luukutetaan äänentoistolaitteista. Voittajaksi kohosi Daruden esittämä Sandstorm-kappale.

Vasemmisto on usein ennenkin pyrkinyt häiritsemään isänmaallisia tapahtumia ja mielenilmauksia muun muassa sambarytmejä paukuttavien rumpuryhmien avustuksella. Näin ollen herää kysymys, onko tämä lastentapahtumaksi verhoiltu tilaisuus pohjimmiltaan vasemmiston yritys häiritä ja sabotoida isänmaallisten itsenäisyyspäivän soihtukulkuetta.

Poliisin edustaja kertoi aiemmin Nykysuomelle, että itsenäisyyspäivänä ääripäät pyritään pitämään erossa toisistaan. Tämä lastentapahtuman nimissä kulkeva tempaus toimii myös oivana tilaisuutena vasemmistolaisille päästä lähikontaktiin isänmaallisten tahojen kanssa.

Helsingin Sanomissa ehdittiin jo ihmetellä, miten samalle torille ovat sulloutumassa niin äärioikeistolaiset, lapset kuin alpakatkin. Lastentapahtuman järjestäjä vakuutteli, että heidän agendallaan on vain luoda lapsille hyvä tapahtuma Töölössä.

Päivitetty klo 16:00: Ylen tuoreen uutisen mukaan lastentapahtuma joutuu siirtymään Töölöntorilta johonkin toiseen paikkaan.

Lähteet: Twitter, HS

 

 

2 KOMMENTIT

  1. Antifan Tampereen pomminheittäjäisiä, jossa vastutteen Vastarintaliikkeen ja muiden isänmaallisten tahojen mielenosoitusta sananvapauden puolustamiseksi markkinoitiin ”lapsiystävälliseksi” tapahtumaksi.
    Nämä kommunisti ämmät ovat itse saatanasta, jotka ovat sotkemaan lapsiperheetkin ja eritoten lapset omiin alhaisiin poliittisiin vaikutusperiinsä, mutta mitäpä panakaartilaisilta voi odottaakaan kun varsinkin muistetaan kuinka lapsia käytettiin ideologisessa sodankäynnissä Neuvostoliitossa ja kaikissa muissakin tuon totalitärisen diktatuurivaltioiden sisäpolitiikassa kuten etenkin ulkopolitiikassa.
    Kaikkien lapsistaan huolta kantavien vanhempien on syytä pysyä kaukana punakaartin järjestämistä sudenkuopista, koska nämä kunniattomat paskiaiset käyttävät surutta lapsianne omiin tarkoituksiinsa välittämättä siitä, että kun anarkisti vasemmistolaiset itse haastavat riitaa 6.12. -kulkueeseen osallistuvien tuikitavallisten suomalaisten perheellisten ihmisten kanssa saaden vähintäinkin jonkin asteista sekaannusta aikaan vähintäinkin provosoimalla syyttävät nämä tahot lasten saamista ”naarmuista” tekopyhästi isänmaallisia pesten itse likaiset kätensä, jonka jälkeen ne ovat yhä yhtä likaiset.

  2. Animalia on huolestunut alpakoihin, poneihin ja keppihevosiin kohdistuvasta seksuaalisesta häirinnästä ja väkivallasta.
    Lampailta on #etoo-kampanjan yhteydessä tarkoitus kysyä kuka on joutunut muslimin ahdistelemaksi – asiaa tunteva imaami vihjaisi prosentin kyseisessä lastentapahtumassa olevan lähes 100%.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.