Ben Zyskowicz (kok): En kannata laittomasti maassa olevien terveyspalvelujen laajentamista (video)

Kokoomuksen pitkäaikainen kansanedustaja Ben Zyskowicz on ottanut kantaa Helsingin viimeviikkoiseen päätökseen YouTube-videolla.

Zyskowiczin mielestä Helsingin kaupunginvaltuuston päätös on ristiriidassa valtakunnallisen tavoitteen eli vapaaehtoiseen paluuseen tähtäävän politiikan kanssa.

Katso video mainoksen alapuolelta.

7 thoughts on “Ben Zyskowicz (kok): En kannata laittomasti maassa olevien terveyspalvelujen laajentamista (video)

  • 5.12.2017 at 14:47
    Permalink

    No jopas se Benkku nyt sortuu siihen itse paheksumaansa pölhöpopulismiin. Videolla. Puolueen piirissä pysyy suu kuitenkin kiinni.

    Reply
  • 5.12.2017 at 15:03
    Permalink

    Täh?! Onko Benakin nyt sitten rasisti? Ihmisvihaaja? Natsi? Ohhoh, enpä olisi uskonut… 😉

    Reply
  • 5.12.2017 at 19:10
    Permalink

    kyllä Benillä on kokoajan ollut niskakarvat jäykkänä pakolaisasian tiimoilta. ja Punaviher rintama saa huutia, kuten kuuluukin.. Eduskunta -tasolla ei tuollaisia hesan kaltaisia päätöksiä tehdä, eikä tule, se voidaan kengittää täysin alkuunsa, kun paperittomista on kyse.. kohta ”vihreät miehet”:kin on penäämässä hoitopalveluja, kun kun punaviher runkut on niitä tänne kutsumassa.

    Reply
    • 5.12.2017 at 22:18
      Permalink

      Vai että erään lähi-idän uskonnon edustajan niskakarvat pystyssä erään toisen, edellistä vihaavan lähi-idän uskonnon edustajien maahanmarssin ja jatkuvasti lisääntyvän vaikutusvallan tiimoilta? Eläpä nyt höpäjä 😉

      Mutta nuo niskakarvat nekin siloittuvat puoluekurin niitä silitellessä.

      Reply
  • 5.12.2017 at 21:41
    Permalink

    Ei niin pahaa etteikö jotain hyvääkin…

    Reply
  • 6.12.2017 at 01:11
    Permalink

    Onkos Benikin ainoana kokoomuslaisena tullut järkiinsä Vähän kyllä meni asian vierestä kun sanoi että jokaiselle annetaan palveluja ei ketään jätetä kadulle Kuis on nää asunnottomat ja nälkäiset ruokajonossa jotka on suomalaisia

    Reply
  • 6.12.2017 at 09:44
    Permalink

    Ben hyvä. Menneinä vuosikymmeninä olen äänestänyt sinua monissa vaaleissa ja vaikka olet fiksu mies nykykokkariksi, niin tämä ulostulosi on vain typerää sumutusta,jonka tiedät itsekin. Puolueesi kokoomus on nyt lähtenyt islamisaation takuumieheksi ja sinä siinä mukana. Valitettavasti ,joten olen todella pettynyt.Se on myösAsia joka esim.minut ja monet muut, sai hylkäämään puolueesi ja siirtymään pSn kannattajaksi.
    Siellä ne tämänpäivän isänmaalliset Suomen ystävät nyt.ovat.
    Ja hyvä niin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.