Ben Zyskowicz (kok): En kannata laittomasti maassa olevien terveyspalvelujen laajentamista (video)

7

Kokoomuksen pitkäaikainen kansanedustaja Ben Zyskowicz on ottanut kantaa Helsingin viimeviikkoiseen päätökseen YouTube-videolla.

Zyskowiczin mielestä Helsingin kaupunginvaltuuston päätös on ristiriidassa valtakunnallisen tavoitteen eli vapaaehtoiseen paluuseen tähtäävän politiikan kanssa.

Katso video mainoksen alapuolelta.

7 KOMMENTIT

 1. No jopas se Benkku nyt sortuu siihen itse paheksumaansa pölhöpopulismiin. Videolla. Puolueen piirissä pysyy suu kuitenkin kiinni.

 2. Täh?! Onko Benakin nyt sitten rasisti? Ihmisvihaaja? Natsi? Ohhoh, enpä olisi uskonut… 😉

 3. kyllä Benillä on kokoajan ollut niskakarvat jäykkänä pakolaisasian tiimoilta. ja Punaviher rintama saa huutia, kuten kuuluukin.. Eduskunta -tasolla ei tuollaisia hesan kaltaisia päätöksiä tehdä, eikä tule, se voidaan kengittää täysin alkuunsa, kun paperittomista on kyse.. kohta ”vihreät miehet”:kin on penäämässä hoitopalveluja, kun kun punaviher runkut on niitä tänne kutsumassa.

  • Vai että erään lähi-idän uskonnon edustajan niskakarvat pystyssä erään toisen, edellistä vihaavan lähi-idän uskonnon edustajien maahanmarssin ja jatkuvasti lisääntyvän vaikutusvallan tiimoilta? Eläpä nyt höpäjä 😉

   Mutta nuo niskakarvat nekin siloittuvat puoluekurin niitä silitellessä.

 4. Onkos Benikin ainoana kokoomuslaisena tullut järkiinsä Vähän kyllä meni asian vierestä kun sanoi että jokaiselle annetaan palveluja ei ketään jätetä kadulle Kuis on nää asunnottomat ja nälkäiset ruokajonossa jotka on suomalaisia

 5. Ben hyvä. Menneinä vuosikymmeninä olen äänestänyt sinua monissa vaaleissa ja vaikka olet fiksu mies nykykokkariksi, niin tämä ulostulosi on vain typerää sumutusta,jonka tiedät itsekin. Puolueesi kokoomus on nyt lähtenyt islamisaation takuumieheksi ja sinä siinä mukana. Valitettavasti ,joten olen todella pettynyt.Se on myösAsia joka esim.minut ja monet muut, sai hylkäämään puolueesi ja siirtymään pSn kannattajaksi.
  Siellä ne tämänpäivän isänmaalliset Suomen ystävät nyt.ovat.
  Ja hyvä niin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.